BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE sokak számára egy olasz kis síparadicsom, de nekünk az első olyan asztalunk, amely néhány 280-an éves bontott gerendából készült. Semmi plusz kiegészítő anyag felhasználás, mivel akkor elvesztené azt az autentikus hatást, melyet egy ilyen gerenda asztal képvisel. Sokak számra egy bontott anyag értéktelen lom, de a BútorKovács csapatának egy hatalmas kihívás, hiszen az ilyen étkezőasztalok megalkotásához nagyon fontos alapanyagként szolgálnak. Sajnos azonban nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy vásárolunk néhány bontott gerendát és összeragasztjuk, mint az a képen is látjuk.


Gondosan ki kell válogatni, össze kell forgatni és persze az utómunkákhoz is speciális gépek szükségeltetnek. Tehát, ha mindent összevetünk, akkor nagyságrendileg dupla annyi idő egy bontott gerenda asztalt legyártani, mint egy hagyományos minimalistát.


Végül pedig a festése sem olyan egyszerű feladat, hiszen egy ipari jelleget csak egy hozzáértő, az ipari designban jártas szakember tud "megalkotni".
A képet látva tehát ajánljuk magunkat. :)
Rendeljen bontott gerenda étkezőasztalt a gyártótól, melyet az Ön igényei szerint alakítunk ki, színben és méretben, valamint nem utolsó sorban felületi struktúrában. Rövid határidőkkel és pontos, precíz munkával várja megrendelését a BútorKovács.hu csapata!


Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!