BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

A BK-ZURICH tömör fa asztalunk egy igazi robosztus szerkezet, ami híven tükrözi a minőséget és a megbízható, éveken át tartó strapabíró kivitelt. A keményfából készült, rusztikus étkezőasztal jó néhány 10 évig, de talán generációkon átívelően szolgálja ki a családot. Több féle színben is rendelhető, valamint egyedi szélességi és hosszméretek alapján gyártjuk. 100x160-as mérettől kezdve egészen a 120x400 centiméteres befoglaló méretig.


Természetesen 4 méter hossz felett is gyártható, ha a hely adottságai megengedik. Értve ez alatt a szállítást is, hiszen az adott helységbe be is kell tudni vinni.
Az étkezőasztal elemei, mint az látszik is a képen, vastag bontott gerenda szelvényekből készültek és a koptatott, fehérített felület strapabíró és magas kopásállóságú olajokkal kezeltek. A méret után a színt is egyedi igények szerint határozhatja meg a megrendelő, melyek kiválasztását a MILESI cég oldószermentes anyagiból teheti meg.


A koptatott felület struktúrájának mélységét is a megrendelő igényei szerint tudjuk beállítani, így akár egy igazán öreg felületet is reprodukálhatunk.
Rendeljen rusztikus, patinás festésű étkezőasztalt a gyártótól, melyet az Ön igényei szerint alakítunk ki, színben és méretben. Valamint nem utolsó sorban felületi struktúrában. Rövid határidőkkel és pontos precíz munkával várja megrendelését a BútorKovács.hu csapata!


Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!