Rusztikus fa svédpadló

Otthonunk enteriőrjének a kialakítása közben az egyik legnagyobb hangsúlyt a burkolatok kiválasztása kapja, hiszen azt cseréljük le a legritkábban. Így fontos a jól átgondolni a minőséget, a praktikus, jól használható felületet, a designt. Valamint fontos szempont lehet még az egészség is, hiszen egy tömör fa padló lélegzik, részben elnyeli a párát és ezáltal könnyedebb lesz a levegő is az életterünkben.

Persze még van néhány pont, amit érdemes átgondolni, amikor rusztikus fa parkettát választunk! Ilyen lehet még a méret, illetve a termék felületének kopásállósága és a felújíthatóság.

Mindezeket szem előtt tartva eshet a választás a HOLZart, rusztikus fa parkettáira, melyek magas kopásállóságúak, tömör fából készülnek, rusztikus, bontott padló hatású felületűek és oldószermentes felületkezelést kapnak. Továbbá időtálló, könnyedén felújítható és többféle méretben is kapható.

Végül pedig az egyedi igényekhez mérten alakítható színben és méretben.

Milyen felületi struktúrával rendelhetsz tőlünk parkettát?

Elsősorban rusztikus, shabby chic és provence stílusirányzatúakat gyártunk, melyekben akár szögnyomokat, kisebb nagyobb repedéseket és egyéb fahibákat is megjeleníthetünk, amennyiben az enteriőr stílusa ezt megengedi. Természetesen, minden felületi design elem pontosan kidolgozott, sima felületű és ezáltal könnyen takarítható. Nem akad el benne a zokni, a felmosó rongy vagy egyéb, a tisztításához használható eszköz.

Hol és hogyan rendelhetsz tőlünk rusztikus, fa parkettát?

Először gondold végig, hogy milyen felületi struktúrában gondolkodsz. Lehet egyszerűbb rusztikus, esetleg shabby chic vagy bontott padló hatású.

Gondolod át a színét vagy küldj nekünk képeket az enteriőrben használandó színekről.

Miután megvan az árnyalat és a felületi struktúra, akkor akár telefonon is véglegesíthetjük a rendelésed a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

E-mailben is kérhetsz tőlünk segítséget vagy éppen ajánlatot egy standard kivitelű parkettánkra az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.