Bontott hatású rusztikus svédpadló

Rusztikus svédpadlót keresel? Tömör fából, antikolt, bontott fa padló hatású megjelenéssel?

Jó helyen jársz! A Holzart csapata készít, egyedi színben és méretben, akár shabby chic vagy provence stílusú svédpadlót, lucfenyő alapanyagból. Tökéletes kopásállóság, oldószermentes felületkezelés, időtálló és könnyen takarítható felület.

Ilyen tulajdonságokkal vérteztük fel, standard és egyedi színekben gyártott, bontott fa hatású svédpadlóinkat.

Milyen stílusirányzatú felülettel rendelhetsz tőlünk antik, rusztikus svédpadlót?

Alap, azaz standard kivitelű a rusztikus, enyhén „koszosított”, itt-ott enyhén repedezett felület. Ez egy visszafogott színárnyalattal mutatós és visszafogott látványt biztosít.

A már valamivel bonyolultabb felületkialakítást igénylő, provence megjelenésű egy igazi otthonos, nyugodt hangulatot kölcsönöz az enteriőrnek. Itt két féle struktúrát is megvalósíthatunk, miszerint egy antikoltabb vagy csak egy enyhén koptatott felületűt.

A harmadik pedig egy igazi shabby chic-es felület, amiben szögnyomok, repedések, fából készült tiplinyomok, illetve finomabb szú rágások is megjelenhetnek. Itt mutatkozik meg igazán a bontott fa padlós megjelenés, melyet bontott fából már nem lehet használhatóra megvalósítani.

Utolsó stíluselemként az ipari designt tudjuk még megemlíteni, ahol a szürke, időnként fekete, zord és durván koszosított felületek dominálnak. Ilyen stílusú padlólapot is rendelhetsz, ha egy igazi loftos hangulatú enteriőrt szeretnél berendezni.

A felület kialakításán kívül számos alap színárnyalatból válogathatsz, melyet előzetes egyeztetés és minta készítése után tudunk neked megmutatni.

Hogyan rendelhetsz? Hol tudsz érdeklődni az antik hatású svédpadlókkal kapcsolatban?

Keress minket telefonon, ahol megtudhatod a rendelés menetét és a minta gyártási feltételeit és, hogy milyen információkra lesz szükségünk. Hívj minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon.

E-mailben is érdeklődhetsz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.