Otthon felújítás, rusztikus stílusban

Lakásfelújítás? Szerkezetkész otthonok berendezése? Festés? Parkettázás? Egyedi bútorok gyártása?

Jó helyen jársz! A BútorKovács és a HOLZart csapata megoldja otthonod enteriőrjének komplett berendezését. Nem kell minden munkafázishoz külön szakembert keresgélni, időpontot egyeztetni és összeszervezni az egyes munkafolyamatokat. Bízza az egészet egy csapatra, akik megoldanak minden munkafázist, precízen különösebb szervezés és egyeztetés nélkül.

Gondoljuk csak végig milyen munkafázisok lehetnek egy komplett lakásfelújítás vagy éppen egy szerkezetkész otthon berendezése során.

Kezdjük egy komplett lakásfelújítással. Az első lépés, hogy a belsőépítész által készített terveket átbeszélve elkezdődjenek a bontási munkák. Itt beszélhetünk falakról, csővezetékek kivéséséről vagy éppen a villanyhálózat, illetve a hideg és meleg burkolatok lebontásáról. Természetesen még a nyílászárók kibontása is beletartozik a legelső munkafázisba, amennyiben ezeket is cserélni kell.

Miután minden precízen fel lett takarítva és a bontási hulladékot elszállították, jöhet újból a tervek alapos átbeszélése és az esetleges változások véglegesítése. Természetesen az építési folyamat közben is történhetnek apróbb változtatások, de jobb ezeket elminimalizálni.

Megbeszéltük a terveket, melyeket ismer a gépész a villanyszerelő, illetve a festő, burkoló, valamint az asztalos is elkezdheti a belső nyílászárókat, valamint az egyedi bútorokat gyártani. Valamint, ha egyedi belső fa burkolatokról beszélünk, akkor annak is nekiállhat a gyártó. Jelen esetben a HOLZart csapata, akik a rusztikus, bontott fa svédpadlók gyártásában és az egyéb antikolt fali burkolatok területén alkotnak kiemelkedőt.

Tehát mindent összegezve. Elkészült a gépészet és a villanyszerelés, a festő megcsinálta glettelést, festést, majd a burkoló is befejezte a csempe és a HOLZart által készített rusztikus, fa svédpadló leragasztását. Mindezen munkák után egy precíz takarítást követően lép színre az asztalos, azaz a BútorKovács, akik a belső nyílászárókat, az egyedi bútorokat, illetve a rusztikus falburkolatot készíti.

Nagyvonalakban leírtuk a lakásfelújítással kapcsolatos munkafázisokat, melyeket a későbbiek folyamán részletesebben is kielemzünk.

Ne feledkezzünk meg még egy szerkezetkész ingatlan berendezéséről sem, amely már sokkal egyszerűbb feladat, mint egy felújítás. Gyakorlatilag minden a helyén van, nem kell bontani, vésni, így ennek köszönhetően sokkal kevesebb porral és idővel jár. Valamint megkíméljük magunkat, néhány nem várt hibától.

Mennyi ideig tarthat egy komplett felújítás? Egy szerkezetkész ingatlan berendezése mennyi időt vesz igénybe? Számos ilyen kérdést kaptunk már, de sajnos ez sok mindentől függ.

Ideális esetben egy lakásfelújítás 3 hónap, ha már a tervek elkészültek és egy komplett csapat áll rendelkezésünkre. Jelen esetben a BútorKovács és a HOLZart szakértői. (gépészek, villanyszerelők, gipszkartonosok, festők, burkolók és egy asztalos csapat)

Egy szerkezetkész ingatlant pedig akár 2 hónap alatt is berendezhetünk, ha a belsőépítész elkészült a tervekkel és rendelkezésünkre állnak az anyagok, illetve a belső egyedi bútorokat, burkolatokat már gyártják. Itt szintén fontos, hogy egy csapat végezze a feladatot, hogy ne kelljen folyton egyeztetni, hogy ki mikor hagyja el a munkaterületet. Ezért célszerű, ha megvan az egyes szakemberek között az összhang.

Válaszd az egyszerűbb, stressz mentesebb lakásfelújítást vagy az otthonod berendezését. Keress minket a +36 30 5049261-es telefonszámon vagy írj e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.