Antik hatású, rusztikus falburkolat a gyártótól

Egyre népszerűbbek manapság a rusztikus bútorok, illetve a burkolati elemek, melyekkel az oldalfalat, mennyezetet és akár a padlót is burkolhatjuk. Gyakorlatilag minden trendkövető enteriőrbe megállná a helyét, ahol egy kicsit is követik az éppen aktuális stílusirányzatokat.

A látványt és a funkcionalitást is szem előtt tartva akár még a konyhapult vagy éppen az étkezőasztal felülete is készülhet antikolt kivitelben.

Sokak azonban ezekről a rusztikus felületekről úgy gondolják, hogy nehezen takaríthatóak és durva a tapintásuk. A BútorKovács és a HOLZart csapata a sok éves tapasztalatának és a megfelelő antikolási technikáknak köszönhetően, kizárólag sima, könnyen takarítható felületeket készít. Nem szeretjük itt sem a fél megoldásokat.

Térjünk vissza a rusztikus falburkolatokra. Mit kell tudni róluk? Hogyan készül? Milyen színben kapható? Mekkora méretben készül?

Nagyon sok kérdés merülhet fel, melyekre nagyon egyszerűen és gyorsan megtudhatjuk a választ, hiszen egyedi elképzelés alapján gyártjuk. Persze vannak standard színek, de a legtöbb esetben a megrendelői igényekhez vagy éppen az enteriőr színvilágához igazodunk. Igaz mindez a struktúrára is, ahol 3 fokozatot határoztunk meg, miszerint van a rusztikus, a bontott fa hatású és a shabby chic. Mindhárom verzió felületkezelt, illetve sima és könnyen takarítható felülettel bír, mint ahogyan azt már az előzőekben említettük.

Végül pedig, hogy milyen anyagból készülhetnek rusztikus, fa burkolataink? Elsősorban lucfenyővel dolgozunk, de készítettünk már tölgyből és más keményfa alapanyagból is, de itt is, mint mindenhol igazodunk az egyedi igényekhez.

Reméljük sikerült néhány fontosabb kérdésre választ adnunk, melyeknek köszönhetően felmerülhetnek újabbak. Ezeket az alábbi telefonszámon: +3630 5049261 vagy az e-mail címünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. írt levélben tehetitek fel.