Van egy minimalista stílusú konyhasziget korpuszod? Esetleg egy fehér Provence stílusú? Netán egy loft vagy az industriál? Tudjuk milyen pultot tegyél rá! Mind a 4 stílusirányzathoz véleményünk szerint egy rusztikus, tömör fából készült, bontott gerendás konyhasziget tető dukál.

Miért pont tömör fa? Egyszerű a válasz, mivel a fából tudjuk kialakítani a stílusirányzathoz legjobban passzoló megjelenésű konyhapultot. Látványos, masszív megjelenésű, tartós és strapabíró felület. Persze, ha a legjobb felületkezelő anyagokat használjuk.

Félsz, hogy a fa felületet nehezen lehet majd takarítani? Hamar beszürkül és elszíneződik a kiömlő szennyeződésektől? Ezektől nem kell tartanod, hiszen egy speciális, oldószermentes olajat használunk, ami felületet képez a fán és ezáltal megvédi minden szennyeződéstől. Továbbá a magas kopásállóságának köszönhetően bírni fogja a strapát. Folyhat a bor és a pezsgő…:)

Stílusát tekintve milyen irányzatokat készíthetünk egy tömör fa konyhasziget tetőből? Elsősorban a rusztikus megoldásokat készítjük, amely lehet egyszerűbb bontott gerendás vagy industriál, esetleg shabby chic. Igény esetén a Provence is megoldható, melyben apróbb fehérítések is megtalálhatóak.

Tehát, ha a HOLZart, egyedileg készített, bontott gerendás megjelenésű konyhasziget munkapultjait választod, akkor egy masszív, strapabíró és könnyen takarítható, fa felületet „alkotunk” neked.

Kereshetsz minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.