Industrial, indusztriális azaz ipari stílusú tv állványok közvetlen a gyártótól

Tetszenek az ipari stílusú bútorok? Szereted az itt-ott rozsdás, fekete vas, illetve az antikolt tömör fa egyvelegét? Esetleg a komplett otthonod berendezését is ilyen industrial design bútorokkal szeretnéd megoldani?

Jó helyen jársz!

Nagyjából 10 éve, hogy belekezdtünk ennek a stílusirányzatnak a megismerésébe. Mindjárt kezdtük is a Katona József Színház művészellátójának berendezésével. Utána sorra jöttek a rusztikus fával és a rozsdás vagy éppen rozsdásított vassal kombinált bútorokkal kapcsolatos megrendelések.

Leginkább étkezőasztalok, de volt néhány nagyobb szekrény is,

Akkoriban még nem volt az ipari stílus olyan felkapott, mint manapság, de az biztos, hogy az iparosok nagyon szerették, hiszen egy rendkívül kreatív és sokoldalú tudást igényelt.

Ezért is kezdjük most ismét gyártásba venni néhány régebbi tv állványos tervünket, melyeket már egyszer vagy éppen többször is megvalósítottunk. Sőt az íves, redőnyvasból készült AREZZO névre keresztelt tv állványunk még egy első helyet is bezsebelt az MVM által rendezett versenyen. Természetesen az újrahasznosított elemekből összeépített kategóriában, ami nekünk a szívügyünk is, mivel nem szeretünk kidobni hulladékot.

https://butorkovacs.hu/butorok/nappaliszoba/rusztikus-tv-allvany

Már gyűjtjük is a jobbnál-jobb ötleteket, ahol végtelen mennyiségű megmaradt apróbb fadarabokat fel tudunk használni.

Ezért is hozzuk elő újra az indusztriális irányzatot, mert ott igencsak megengedett ezen anyagok felhasználása. A BútorKovácsnál nagyon sok fa elemet gyártunk, hiszen az a tartós és természetese megoldás. Ennek köszönhetően a tv állványok is kizárólag fából, illetve vasból készülnek, melyet olajozunk, illetve porfestünk vagy éppen kézzel festünk.

Elsősorban egyedi méretben gyártjuk a megrendelő igényeihez igazítva, de terveink szerint lesz pár alap darab, amit akár azonnal haza is vihettek, ha tetszik.

3 vagy 4 alap industrial stílusú tv állványunk már van de szívesen fogadjuk az inspirációs fotókat, melyek alapján bővíthetjük a palettánkat. Küldjetek nyugodtan pinterestről vagy instagramról néhány inspirációt, amit akár szívesen be is árazunk nektek, a jelenlegi alapanyagárakkal.

Tehát, ha szeretnétek ilyen jellegű bútorokat, akkor keressetek minket bizalommal. Küldjétek át a fotót, ami megtetszett és válaszként kaptok is tőlünk egy ajánlatot rá. IDE küldjétek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Addig is itt van néhány tv állvány, melyet még, ha jól emlékszünk 2017 előtt gyártottunk.