28 év alatt elég sok konyhabútort készítettünk már bútorlapból vagy éppen tömör fából, minimalista vagy rusztikus, esetleg industrial stílusban. Kivétel nélkül mindegyik konyhabútorunkba beépített konyhai gépeket szereltünk, hogy minél kényelmesebb legyen a mindennapos használat során.

A legtöbb, általunk gyártott konyha kialakításánál fontos szempont volt az egyes konyhai gépek ergonomikus elhelyezése. Legyen a mosogató vagy éppen a beépített mosogatógép.

Idén januártól már nem elég csak a hagyományos, úgymond kötelező konyhai gépekre koncentrálni, hiszen az egyre bővülő igények mára behozták a borhűtőket is a konyhai életbe.

A borhűtőknél is megkülönböztetünk beépített vagy szabadon álló megoldásokat, melyek a Dunavox kínálatában egyaránt megtalálhatóak.

Számos méret közül válogathatunk, hogy könnyedén megtaláljuk a konyhánk méretéhez legjobban passzolót. Természetesen nem feltétlen kell a borhűtőt a konyha korpuszába építeni, mivel gyártunk speciális boros szekrényeket is, melyek akár egy tálaló szekrénnyel is kombinálható.

A tálaló, jobban mondva a boros szekrényt akár a konyha és az étkező peremére vagy az étkezőasztalhoz közel is el tudjuk helyezni. Amennyiben a helység mérete engedi, akkor nagyon sok lehetőségünk van a borozással kapcsolatos, minden igényt kielégítő Dunavox borhűtő helyét meghatározni.

Milyen stílusú konyhabútorba építhető borhűtő?

Nem csak a rusztikus, provence vagy éppen az industrial stílusú konyhánk éke lehet. Egy minimalista, bútorlapból készült bútorba is megállja a helyét.

Utólag is beépíthető egy ilyen hűtő a konyhaszekrényünkbe?

Természetesen igen! Egy jól átgondolt terv alapján könnyedén átalakítjuk konyhabútorod, hogy a legjobb helyet kapja. Amennyiben a beépíthető verziót választod, akkor szinte semmi változást nem fog észre venni a bútorod megjelenésén.

Hol keress minket, hogy segítsünk egyedi konyhabútorod gyártásában és a borhűtőd kiválasztásában?

Az alábbi telefonszámon, ami a +36 30 504 9261 vagy e-mailben ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) kérhetsz ajánlatot konyhabútor gyártásra, átalakításra, amiben már a borhűtőd is helyet kaphat.