Március végén érkeznek a legújabb, fából készült rusztikus gerenda mintáink

Az utóbbi évek során sok helyen megfordultunk a rusztikus gerendáink kapcsán. Szinte mindenhol a natúr kivitelű, közepesen rusztikált felületű gerendánk tarolt. Azonban ezek a jellegzetes, parasztházakba illő megoldások nem biztos, hogy passzolnak egy minimalista környezetbe. Ezért „alkottunk” sötétebb színű, shabby chic színárnyalatú gerendát is, hogy a letisztultabb minimál enterőrt is díszíteni tudja.

Azonban az új felületű megoldásainkat, már inkább a természetes kinézet felé próbáljuk elvinni. Natúr hatás, speciális felületi struktúrák.

Méretválasztákban természetesen minden marad ugyan az. Lesz standard és egyedi kivitelű, melyeket a hely igényeihez igazítva alakítunk ki.

Hogyan tudtok ajánlatot kérni, majd utána rendelni?

Megtetszett a weboldalon vagy egy partnerünknél valamelyik termékünk? Könnyedén tudsz ingyenes ajánlatot kérni, ha már tudod a méreteket, hogy pontosan milyen keresztmetszetű és hosszú gerendákra van szükséged.

Amennyiben nincsen semmilyen elképzelésed és a helység méreteit sem tudod, akkor mindenképpen kérj tőlünk segítséget vagy valamelyik partnerünktől. Legyen az az OTTI Manufaktura csapata Székesfehérváron vagy az Art Mirrornál, Kerti Zsolt, Biatorbágyon. A nyár elején pedig már Sopronban is megtaláljátok rusztikus gerendáinkat a Homm Bútor áruházban, ahol Varkoly Zitát keressétek a HolzArt termékeivel kapcsolatban.

Mind a három lakberendezéssel, belsőépítészettel foglalkozó partnerünk készséggel áll rendelkezésetekre és bármilyen kérdésre választ kaphattok, ha a rusztikus gerendát szeretnétek az otthonotok mennyezetére.

Természetesen további lakberendezők, belsőépítészek és viszonteladók jelentkezésére is fel vagyunk készülve, akiknek remek együttműködési ajánlattal szolgálhatunk.

Több információt az együttműködéssel vagy esetleg az ajánlatkéréssel kapcsolatban a +36 30 504 9261-es telefonszámon tudhatsz meg. Esetleg, ha már van elképzelésed és méreteid, akkor a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt leveledben kérhetsz ingyenesen ajánlatot.