Klasszikus parasztházas enteriőr, rusztikus gerendákkal, bontott fa hatású padlóval, egyedi kő burkolatokkal és egy csodaszép, festett konyhabútorral? Jó helyen jársz, ha valami hasonlót szeretnél kiviteleztetni!

Tudjuk hol találod a megfelelő szakembereket, cégeket a feladatra. A konyha kiállításon 2023 március 3-4-5-én.

Kik azok a cégek, aki mindezt meg tudják neked valósítani?

Nagyon sok gyártó már az év elején le tudja kötni kapacitásának a 70-80 %-át egy jól sikerült kiállítással. Jó lehetőségnek ígérkezik a márciusi konyhakiállítás, ahol gyakorlatilag minden komolyabb cég, aki számít a szakmában képviselteti magát. Persze nem mindenki hisz benne, de az biztos, hogy ha valami egyedi és különleges megoldással készül egy kiállító, akkor annak komoly vízhangja lehet.

Itt dőlnek el az aktuális trendek is, hiszen mindenki valami különlegessel készül, amit a kilátogató belsőépítészek gyakran be is építenek a terveikbe. Így tehát nem csak a kilátogató esetleges megrendelők a célközönség, hanem a belsőépítészek és a lakberendezők is, akik a későbbiek során minden bizonnyal felkeresik a gyártót, ahol a nekik tetsző megoldásokat látták.

Mi is ennek kapcsán szeretnénk valami egyedit és látványosat mutatni nektek, 2 partnerünk segítségével, aki már 20 éve a belsőépítészeti piacon tevékenykedik és gyártják egyedi termékeiket.

A legelső, akivel már majdnem 5 éve együttműködünk az OTTI MANUFACTURA Kft. Rusztikus kő burkolataikkal egyedi hangulatot és megjelenést biztosítanak minden általuk tervezett és kivitelezett enteriőrnek. Számos borászatot és még annál is több magánház homlokzatát díszítik betonból készült, rusztikus burkolataik.

Időrendben a második partner, akivel egy közös projekten ismerkedtünk meg az ART MIRROR Kft. Pontosan 2 éve, hogy Szekszárdon jártunk rusztikus gerendáink kapcsán, ahol megláttam a megrendelőnk otthonában egy festett konyhabútort. Asztalos szemmel nézegettem, kerestem rajta hibát, néztem az illesztéseket, de semmi. Precíz, pontos, hibátlan. Az első kérdésem Norbihoz: „Ez egy ART MIRROROS konyhabútor?” Igen az. Mi más lenne. Mondta Norbi. :)

Mindkét partnerünknek készítünk a kiállításra különleges fa falburkolatot, rusztikus gerenda és konyhapult mintákat, melyeket még nem láthattátok weboldalunkon sem. Közben körvonalazódik parketta alapanyag beszerzésünk is, hogy elkészüljenek végre a rusztikus padlólap mintáink. Talán ezek is elkészülnek, ha elég gyorsan szárad rajtuk a rusztikus festés, illetve az olaj.  :)

Kezdjük az évet egy jó hangulatú, tartalmas kiállítással, ahol remélhetőleg minden érdeklődő megtalálja azt, amiért kilátogatott.

Nézelődjetek, inspirálódjatok és keressétek fel az OTTI és az ART MIRROR standot a konyhakiállításon március 3-4-5-én.

Természetesen a kiállításon kívül is megtaláltok minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudtok ajánlatot kérni konyhabútorra vagy egyéb más, fából készült termékünkre.