Régóta tervben volt, hogy elkezdünk rusztikus, fa padlót gyártani, de valahogy sosem jutott rá idő. A 2022-es év döbbentett rá minket, hogy igen is szükség van ilyen jellegű, strukturált felületű, tölgyfa padlók gyártására.

Miért gondoljuk így?

Sajnos a legtöbb gyártó kizárólag automatizált gépi kimunkálást és festést alkalmaz, mivel az a gyors és költséghatékony megoldás. Bele sem gondolnak abba, hogy képzett szakembereket alkalmazva, kézzel készítsenek egyedi, akár strukturált, antikolt festésű felületeket.

Ennek kapcsán és a sok-sok év alatt megszerzett tapasztalat a rusztikus felületek gyártásában hozta a felismerést, hogy még nincsen saját gyártású, tölgy –kőris vagy egyéb más fafajból készített padló burkolatunk.

Gondoljunk csak bele! Egy ilyen kreatív csapat, mint a HolzArt Manufactura, aki az országban egyedülálló módon állít elő rusztikus fa felületeket még nincs a portfóliójában fa parketta? :) Még csak bele gondolni is szörnyű, mivel az eddig a piacon lévő termékek nagy része csak egy bizonyos fokozatig rusztikusak.

Mert a gyártók kizárólag automatizált rendszerekkel, gépekkel dolgoznak és kizárják az emberi kreativitást, az esetleges hozzáértés lehetőségét. Mivel eddig még egyik forgalmazó palettájában sem találtam olyan terméket, amin kicsit is látszik, hogy az emberi kreativitás szülötte, ezért mi elkezdtük.

Természetesen a parketta gyártásnak is vannak buktatói, de minden bizonnyal idővel minden trükköt, fortélyt megismerünk és kialakul a HolzArt Manufactura tökéletes, standard portfóliója.

Annyi biztos, hogy az egyedi felületekben szeretnénk megmutatni, hogy bármi lehetséges.

Keressétek egyedi felületű, többnyire rusztikus struktúrájú, fa padlóinkat, hogy megalkothassátok álmaitok otthonát, ahová jó hazamenni.

Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudtok ajánlatot kérni.