1995 óta gyártunk fa bútorokat, melyek stílusa 28 év alatt nagyon sokat változott. Kezdtük a klasszikus megjelenésűnél, folytattuk a modernnel majd végül pedig a rusztikus, bontott hatású felületeknél kötöttünk ki.

Innen jött tehát az ötlet, hogy ha már a bútorok, elsősorban asztalok megjelenését tudjuk bontott hatásúra készíteni, akkor biztosan egy burkolati elemen is megoldjuk.

Gyakorlatilag 7 éve kezdtünk el igazán jó felületeket gyártani, melyek könnyen takaríthatók és akár egy shabby chic stílusú otthonba is beilleszthetők.

Így került bele a HolzArt Manufactura portfóliójába a rusztikus fa padló, melynek felületét te határozhatod meg, hogy megállja a helyét otthonod enteriőrjében.

Pontosan milyen padló burkolatok közül választhatok?

Bármilyen cég natúr felületű fa padlóját tudjuk strukturálni és színezni, egyedi igények szerint. Lehet akár a BEFAG vagy éppen a WOODLAND által gyártott parketta. Mindkét cég minőségi alapanyagokkal dolgozik, hogy az otthonodba csak első osztályú fából készült termék kerüljön.

Milyen színű fa padlóban gondolkodhattok?

A Milesi cég termékeivel dolgozunk, azon belül is a vizes bázisú pácokat és egyéb színező anyagokat részesítjük előnybe, hogy véletlenül se legyen oldószeres felület az életteredben. Fedő felületnek is az oldószer mentes olaját használjuk, mert a két komponensű lakk nem feltétlen a környezet barátja, illetve felújításnál sem jó, ha egy oldószeres felületet csiszolunk.

Milyen stílusú fa padlót rendelhetek?

A felületeket már nagyon régóta készítünk falra és konyhapultra, valamint bútorokra. Sok éves tapasztalatunk van az egyszerűbb rusztikus vagy akár a shabby chic felületek gyártásával kapcsolatban.

A struktura lehet akár fűrészelt vagy gyalult, esetleg a kettő együtt is. Ezen kívül a bevállalós ügyfeleknek akár még apróbb szögnyomot is tudunk a felületbe ütni, hogy egy industrial enteriőrbe könnyedén beilleszthető legyen.

Mind festéssel, mint pedig a felületi struktúrával az egyedi igényeidhez igazítjuk, hogy stílusában pontosan illeszkedjen az elképzeléseidhez.

Szeretnéd, hogy egy belsőépítész tervei alapján dolgozzunk?

Természetesen az is megoldható, hiszen munkáink 90 %-át ilyen tervek alapján készítjük. Ajánlani is tudunk neked, aki pontosan ismeri a termékeinket, de ha már van terveződ, akkor neki is szívesen bemutatjuk a termékeinkben, parkettáinkban rejlő lehetőségeket.

Keresd Filoménát a FILOCONCEPT instagram oldalon, hogy biztosan a hozzád legjobban passzoló enteriőr kerüljön otthonod falai közé, akár a mi rusztikus fa padlóink segítségével.

Keresheted a HolzArt csapatát is, ha már vannak elképzelt színek és struktúrák. Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy ajánlatot is kérhetsz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt leveledben.