14 személyesre bővíthető gerenda asztal a Bútorkovácstól

Legyen még ennél is nagyobb?


Egy 14 személyes asztal nem kis területet foglal el az ebédlőben. Az egyik legfontosabb szempont a nagyméretű étkezőasztal vásárlásakor, hogy hol kívánjuk elhelyezni az adott helyiségben. Ez a dolog még nagyobb kérdést vet fel, ha az asztal, amit vásárolni szeretnénk további helyekkel bővíthető. Ilyen a képen látható, 14 személyesre kihúzható bontott gerenda asztal is, amely közel 4 méter kihúzva és 2 méter összecsukva.


A bontott gerendából készült asztalok mindig nagyon tartós, masszív érzést biztosítanak. A nagy helyszámmal rendelkező asztalok esetében nagyon fontos, hogy megfelelő stabilitással és tehertűrő képességgel rendelkezzenek. Nincs ez másképp a Bútorkovács által gyártott asztaloknál, ahol minden bútordarab kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. 


Ha nagy a család, vagy egyszerűen csak szereted a csoportos baráti összejöveteleket, tökéletes választás ez a gerenda asztal. A gyártóval egyeztetve olyan egyedi tulajdonságokat is adhatsz az asztalnak, amivel igazán egyedivé teheted. Legyen az egy élénk szín, egy antikolt felület, vagy méretezés. Ötleteiddel és egyedi elképzeléseiddel is keresd bátran a Bútorkovácsot!