A country stílus jegyében egy fürdőszobát mustráltunk

A country stílus jegyében egy fürdőszobát mustráltunk

A héten áthatott minket a country stílus hangulata, hiszen nemsokára itt a tavasz, de még jó megbújni a gerendaházak hangulatos kis kandallója előtt egy jó teát kortyolgatva.

Talán most minden vidéki, azaz country stílust kedvelőnek beugrott egy kép és próbálja meg minél életszerűbben átélni a képzelet szülte hangulatos, nyugodt környezetet.

A country stílus tulajdonképpen erről is szól.

A nyugalomról a tisztaságot árasztó, szigorúan fa bútorok, harmonikus elrendezéséről.
Ezen kritériumok alól a fürdőszobánk sem maradhat ki, hiszen az is egy igen fontos élettér, mivel jó esetben :) ott kezdődik és ott is fejeződik be a nap. :)Egy végiggürcölt hét után egy hangulatos, gyertyafényes fürdőzés a vágott téglás falat és a régi gerendából készített fürdőszobai pultot szemlélve. Ínyencek még felütnek egy jó üveg bort is a párjukkal és kettesben élvezik a megtörhetetlen nyugalmat. 


Átérezték? Elképzelték?

Íme itt is van mire gondoltunk!Sokak számára ez a stílusirányzat elérhetetlennek látszik, de higgyék el, ha közvetlen a gyártót keresik fel ilyen stílusirányzatú igényeikkel, akkor az ár sokkal-sokkal kedvezőbb. Persze a kivitelezéshez, miszerint manapság melyik asztalos vagy bútorgyártó cég követi a trendeket és képes elkészíteni egy country stílusú fa bútort vagy akár egy komplett házat berendezni igén csak körül kell néznünk.

Ezzel kapcsolatban a BútorKovács megkönnyíti a helyzetét és ajánljuk magunkat! :) Innovatív, trendkövető gondolkodásunkkal már számos vidéki, azaz country stílusú bútort gyártottunk kisebb és nagyobb ingatlanba.Amennyiben megtetszett Önnek ötletességünk, rugalmas hozzáállásunk és innovatív gondolkodásmódunk, akkor válassza a BútorKovács csapatát, akik kedvező áron elkészítik country stílusú fürdőszobabútorát, akár antikolt, felülettel is.( forrás: egyedi, fából készült, country stílusú fürdőszobabútorok gyártója - BútorKovács ) 
( foto: pinterest.com )