A régmúlt komódja új, modern köntösben - a letisztult fehér

A régmúlt komódja új, modern köntösben - a letisztult fehér

"A régmúlt komódjai" cikkünk folytatása, ahol az első jelölt egy Bauhaus stílusjegyeket felvonultató, modern köntösbe öltöztetett fiókos tároló szekrény.
Nagyon találó megoldás, hiszen a fehér, fényes fiókelők, amik vagy lakobell üvegből vagy éppen csak egy fényes bútorlapból készültek, nagyon jól feldobják a komód hangulatát.

Persze ehhez kellett egy nagyon kreatív tervező, lakberendező, dizájner stb., aki megalkotta ezt a modernizált kis bútordarabot.
Sokakban nem tesz első látásra olyan mély benyomást, hiszen nem éppen egy tömegcikk és ezért nem illik bele minden lakótér enteriőrjébe. Továbbá, ha még a stílusirányzat stimmelne is, akkor még ott vannak a színek, melyek nagy mértékben meghatározzák a lakótér hangulatát és a még beilleszthető bútorok stílusát.


Így ezen paraméterek tudatában kell eldöntenünk, hogy a képen látható fiókos, Bauhaus jellegű, fiókos komód bevállalható vagy sem.
A világos dió korpusz és a fényes fehér fiókelő nagyon markáns és határozott, ennek köszönhetően a kontrasztos telt színek nagyon kifinomult ízlésre utalnak.
Azonban, ha bármi kifogásunk is lenne a szerkezet és a komód színeivel kapcsolatban, akkor keresnünk kell egy bútorgyártót, aki hajlandó kiszolgálni egyedi igényeinket.Ezzel kapcsolatban ajánlom magunkat, a BútorKovács-ot, aki már számos Bauhaus stílusú bútordarabot gyártott és gond nélkül dolgozik minden bútoripari alapanyaggal.

(forrás: egyedi, modern Bauhaus jellegű komódok gyártója - BútorKovács)

(fotó: pinterest.com)