A régmúlt komódja új, modern köntösben - a markáns fekete

"A régmúlt komódja új, modern köntösben" újabb bútordarabja egy igazi, hamisítatlan legénylakás nélkülözhetetlen bútora.
Határozott, letisztult, ám de mégis könnyed megoldás, hiszen semmi csicsa és giccs, ami általában jellemzi a legtöbb bútort egy legény lakásának enteriőrjében.


Ugyan mostanában még nagyon divatosak a fémmel kombinált, ipari stílusú megoldások is, de úgy gondoljuk itt a BútorKovács-nál, hogy egy modernebb Bauhaus stílusjegyeket felvonultató, fából készült komód kifinomultabb ízlésre vall.


Jelen esetben is a képen látható bútordarab egy modern bőrbe bújtatott klasszikus, így a legtöbb esetben egy asztalost, azaz egy bútorgyártót kell megkeresnünk, hiszen ha találunk is egy ilyen szekrényt a nagyi sufnijában, mindenképpen javításra, illetve jobban mondva átalakításra szorul.
Persze, ha elég kreatív és gyakorlatias beállítottságú a szerencsés, aki rábukkant egy Bauhaus stílusú komódra, akkor talán néhány ráfordított munkaóra után ki tud hozni belőle egy ilyen jellegű bútort.


Amennyiben nem boldogulna vagy inkább szakemberre bízná a komód átalakítását, illetve ha nincs is mit átalakítani és szeretne egy teljesen új szerkezetet gyártatni egyedi méretben, akkor keresse a BútorKovács-ot.
Innovatív megoldásokkal, 20 éves tapasztalattal és számos Bauhaus stílusú bútordarab legyártása után szívesen vetjük bele magunkat egy modern Bauhaus jellegű szerkezet megalkotásába.


(forrás: egyedi, modern Bauhaus jellegű komódok gyártója - BútorKovács)

(fotó: pinterest.com)