Akciós fából készült bortartók féláron a BútorKovácsnál

Akciós fából készült bortartók féláron a BútorKovácsnál

Karácsonyi akciónk kapcsán, most olcsóbban vásárolhat a készlet erejéig két féle bortartónkból. Fehér külsővel és barna belsővel bíró rusztikus darab, amelyből már csak 1 db van raktáron, illetve egy pácolt, bükkfából készült bortéka.

Ár érték arányban igencsak kedvező áron kínáljuk, hiszen két említett fából készült bortartóba 30-30 db bort tudunk elhelyezni. Mind külsőben, mind pedig a elrendezésben a legkedvezőbb árral bírnak az akciós tékáink, hiszen 35.000.- forintos áron csak egy igencsak egyszerű bortartót kaphatunk.

A tároló kapacitás szempontjából is jóformán kicsivel több, mint 1000.- forintért tárolhatunk egy-egy bort, ami ugyan így első hallásra nem túl olcsó, de kárpótoljon ezért a dizájn.Tehát a karácsonyi akciós bortartóink szinte fél áron kaphatóak, melyeket 35.000.- forintos áron vásárolhattok most meg a készlet erejéig.

Ezekről a bortékákról kérlek mailben érdeklődjetek, mivel csak 1-1 darab marad készleten, melyet azonnali szállítással el is tudunk küldeni.

 A bortartókról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írott mailben érdeklődhetsz!( forrás: fából készült bortartók, bortékák gyártója - ButorKovacs.hu )