Akciós, antikolt bortartó, provance-i stílusban, féláron a BútorKovácsnál

Akciós, antikolt bortartó, provance-i stílusban, féláron a BútorKovácsnál

Akciós, antikolt bortartó, provance-i stílusban, fél áron a BútorKovács Facebook applikációjában! Használjátok a FACEBOOK APPLIKÁCIÓT és szavazzatok a bortartóra, ha az tetszik nektek. A szavazás, vagyis az akció lejártával az alkalmazás segítségével meg is vásárolhatjátok a kihirdetett áron.

A bortartóba 30 db bort tudtok tárolni.

Fontos információ továbbá, hogy ha KÖVETED / LÁJKOLOD az oldalunkat, akkor további 1000.- forint kedvezményt adunk!Az akcióban szereplő tömör fa, antikolt bortartó csak a Facebook applikációnkban vásárolhatod meg fél áron!

A bortartó webáruházunkban az éppen aktuális áron rendelhetőek.Hogy miért? Ekkora kedvezménnyel összesen csak néhány darab bútort tudunk kiajánlani, mert ezeket már elkészítettük a mintakollekciónkba és a raktárunkban hever szépen becsomagolva és várják az új, kifinomult ízléssel rendelkező tulajdonosukat. 


Tehát, ha fél áron szeretnél egy igazán stílusos, antikolt bortartót, melyben 30 db bort tárolhatunk, akkor ne habozz, mert higgyétek el hamar elfogy! Szavazz és az akció lejáratának napján legyél te a leggyorsabb! :)AKCIÓS, FÉLÁRAS BÚTOROK APPLIKÁCIÓ!