Antikolt fa asztal, a helyiség klasszikus darabja

Antikolt fa asztal, a helyiség klasszikus darabja

A barna és krém színek kedvelői imádni fogják ezt a rusztikus stílusjegyekkel megáldott asztalt, amely többek között a családi környezetben is megállja a helyét.
Ez az antikolt fa asztal olyan egyedi kialakítással rendelkezik, amely könnyen beilleszthető a vintage, shabby chic, és klasszikus stílusok közé is. Az előző stílusok egyik közös jellemzője a minőségi faanyag felhasználása és a krém, bézs, púder illetve a lágyabb színkombinációk.
Ha maradunk az előbb felsorolt irányzatok mellett, az alábbi anyagokkal tudjuk a hatást még impozánsabbá tenni: csipke, damaszt, tüll, selyem és üveg. Akár családi házban az ünnepi vacsorákhoz, akár nyáron a nyaralóban a baráti borozáshoz – minden alkalomra egyszerűen tudunk köré megfelelő környezetet varázsolni.


Az x-lábas asztal az általánostól eltérő kialakítású, ezért a közömbösség helyett romantikus és nosztalgikus érzést kelt azokban, akik a helyiségben tartózkodnak. 6 személyes asztal lévén tökéletes választás a család számára amíg széles asztallapja gondoskodik a használók általános kényelméről.


Tökéletesen megmunkált felülete és hibátlan kinézete profi szakemberek kezeinek munkáját dicséri, így ha hasonlóra vágysz, keress fel minket, és kérj árajánlatot saját igényeidnek megfelelően a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.