Antikolt tölgyfa étkezőasztal, rozsdás fém lábakkal

Antikolt tölgyfa étkezőasztal, rozsdás fém lábakkal

Manapság már nagyon sok féle stílusirányzatú asztal közül válogathatunk, akár a bútor gyártó vagy éppen egy lakberendezéssel foglalkozó cég webáruházából.

Azonban az ipari stílusú, antikolt asztalok még nem hinnénk, hogy tömegcikként megfordulnak bármelyik bútorbolt webes kínálatában, mivel ezeket a darabokat nem tudja gép vagy éppen egy betanított munkás "megalkotni", így nem is rendelhetünk túl sok helyről.

Csakis az erre szakosodott gyártóktól!

Az öregített, rusztikus felületű asztaloknál a gyártási technológia rengeteg kézügyességet és komoly hozzáértést kíván a bútor gyártójától. Itt nincsenek szabályos, sima felületek vagy éppen beállított szögek. Az asztalosnak kell szemre a saját ügyességére hagyatkozva beállítani és megmunkálni a szerkezetek éleit és a lapjait.

Továbbá a fém megmunkálás terén is nem árt, ha van egy ismerete, hiszen az asztalosnak kell kitalálni, hogy pontosan hogyan is illeszkedik a rusztikus fa asztaltető a fém lábakhoz. Persze, ehhez még kell egy jó lakatos is, aki legyártja a fém lábakat.

Miután elkészültek a lábak, jöhet a rozsdásítás, amit egy speciális technológiával valósítunk meg, melyet a hozzáértők tudnak, de a hozzá nem értő konkurenciának nem ecsetelnék. :)

Meghagyom nekik is a lehetőséget, hogy képezzék magukat a rusztikus, antikolt ipari stílusú bútorgyártás terén "egy kicsit".

Tehát, mindent összegezve az első saját gyártású ipari stílusú, asztalunk, melynek antikolt lapja és rozsdás, fém lábai vannak már megvásárolható webáruházunkban.Természetesen a több féle méretben is rendelhető, hiszen bármekkora felületet le tudunk gyártani, amihez egyedi megrendelés szükségeltetik. A rusztikus asztallapot gyárthatjuk tölgyfából, vörösfenyőből vagy éppen boroviból, de számos más lombos fafajból is elkészíthető, bármilyen méretben.