Asztalt szeretnék foglalni 12 főre. Bocs, mégsem, elférünk otthon is!

Asztalt szeretnék foglalni 12 főre. Bocs, mégsem, elférünk otthon is!


Keresitek a helyet a haverokkal, hova lehetne beülni péntek este. A jobb helyeken mindenhol teltház, a minőségből pedig nem engedtek. Amikor pedig kimerülnek a lehetőségek, eszedbe jut, hogy nincs is pánik. Hiszen az új, BK-BOLZANO étkezőasztalodnál is elfértek. Egy gyors telefon haza, és már úton is vagytok a haverokkal. Az új asztalt mindenki imádja.

Nem csoda, hiszen tömör tölgyfa, ráadásul gerenda asztal, amitől igazi különlegessége a lakásnak. De ha ez nem lenne elég, 12 fő is elfér körülötte. Az alapanyag és kialakítás miatt nagyon masszív tölgyfa asztal, ezért egy féktelen póker-parti sem ingatja meg. Rusztikus kialakítása az egyedi, kézzel készült megmunkálásának és antikolásának is köszönhető.


A bontott tölgyfa gerenda nagyon népszerű a mai lakberendezés tekintetében. Az ilyen egyedi stílusú étkezőasztal a legtöbb divatirányzattal jól összeilleszthető, hiszen számos felületkezeléssel, színnel és méretben is elkészíttethető.


A BK BOLZANO név nem mást takar, mint a Bútorkovács kiváló minőségű munkáját, és egy pezsgő, kézműiparáról is híres olasz város, Bolzano nevét. Ha Te is szívesen ülnél egy ilyen asztalhoz nap, mint nap, keresd fel a Bútorkovácsot!