KIK VAGYUNK?

Egy kreatív, kihívásokat kedvelő csapat, akik nem rettennek meg semmilyen rusztikus bútorral, burkolattal kapcsolatos feladattól.

Keressük az új kihívásokat, melyekkel fejleszthetjük tudásunk és a tapasztalatunk. Elsősorban a rusztikus formavilágot részesítjük előnybe, hiszen az már számunkra egy otthonos terepnek minősül. Persze nem utasítjuk el a minimalista formavilágú konyhabútorokat sem, mert minden bizonnyal abba is csempészhető egy-két rusztikus elem.

Szeretjük a jól megtervezett bútorokat, enteriőröket és az alaposan átgondolt munkafázisokat egy építkezésen. Kedveljük az előre gondolkodó embereket, illetve kivitelezőket, belsőépítészeket, akik már jó előre jelzik felénk „szándékaikat”.

Szeretünk nyugodtan dolgozni, hiszen a szakember nyomás alatt nem tud 100 % precizitással dolgozni. Ennek értelmében nem is megyünk bele „sürgős esetek” kivitelezésébe.

Nem dolgozunk alvállalkozóként, illetve a szerződéses munkákat is kerüljük, ha kockázatosnak tartjuk. (időhiány, átgondolatlan kiviteli tervek, melyek elrettentenek minket ezektől)

Előnyben részesítjük a magánemberek ajánlatkéréseit és a már meglévő kuncsaftok esetleges bútorigényét.

Minden területen van megbízható partnerünk, akik segítik a munkánkat. Legyen szó lakatosról, porfestőről vagy akár egy komplett otthon megvalósításához szükséges szakembergárdáról.

Keress minket, ha szeretnél egy korrekt csapatot, aki gyártanak neked néhány bútort vagy berendeznek neked egy komplett enteriőrt.