Forgalmazott és gyártott termékek, melyek a kezünk közül kerülnek ki.

Az első és számunkra a legfontosabb irányvonal a BútorKovács által gyártott termékek, melyek a minőség, illetve a tartósság jegyében készülnek. Elsősorban tömör fa alapanyagból dolgozunk, mivel a fából készült bútorok tartóssága megkérdőjelezhetetlen.

Szeretjük a rusztikus, loft bútorokat és a bontott gerendás bútormegoldásokat.

A BútorKovács termékei, formavilága folyamatosan követi az aktuális trendeket, melyeket a vásárlói igényekhez mérten, egyedi méretekben készítünk.

Keress minket, ha szeretnéd bebútorozni az otthonod, illetve, ha szeretnél minőségi fa nyílászárókat!

Erre az e-mail címre küld el ajánlatkérésed: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az oldal alján található kapcsolat felvételi űrlapot is használhatod!

 

A második általunk gyártott termék egy pergola terasztető, melyet a TerraceArtist márkanév alatt találsz meg. A hajlított ív az egyedi megjelenésért, a hosszan tartó minőségért pedig az első osztályú ragasztott fríz alapanyag felel.

A TerraceArtist pergolái az egészen kicsi 4 métertől, akár a 12 méteres fesztávot is áthidalják, mindezt a széleken elhelyezett tartóoszlopokon. Tehát nem kell oszloperdő ahhoz, hogy egy 12 méter széles pergolát alátámasszunk. A hajlított fa gerendával könnyedén megoldható.

Tehát, ha a kertbe vagy a ház mellett épülő terasz fedéséről beszélünk, akkor segít a TerraceArtist!

Keress minket az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve az oldal alján található kapcsolati űrlapot is használhatod.

 

A harmadik általunk gyártott márka az HolzArt termékei, melyek a rusztikus fa födémgerendákból, padlóburkolatból és a bontott gerenda hatású falburkolatból állnak.

Kizárólag tömör fa alapanyagból készült, antik hatású burkolóelemek, melyek a Milesi cég, oldószermentes felületkezelő anyagaival kezeltek. Felületük sima és könnyen takarítható, ellentétben néhány más cég rusztikus burkolatával.

Keress minket bizalommal, ha szeretnél egy igazán rusztikus kis, „kuckót” építeni. Elérhetőségeink: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az oldal alján található kapcsolat felvételi űrlapot is használhatod.