Bútor összeszerelés

Az általunk gyártott bútorok összeszerelésével kapcsolatban minden esetben segítünk, mivel legtöbb esetben a szállítást is mi végezzük.

Hogyan történik mindez?

Kezdjük az elején, miszerint megkapjuk tőled az ajánlatkérést, amiben kíváncsi vagy egy Provence ágykeret árára, esetleg valamelyik bontott gerendás étkezőasztalunk tetszett meg….netán egy komplett lakás / ház berendezésével keresel meg minket.

Lényegében mindegy, hogy pontosan miről is van szó, mert gyakorlatilag minden bútordarabot össze kell, valamilyen szinten szerelni. Ezért mi úgy állítjuk össze az ajánlatunk, hogy az első részben a bútor legyártásával kapcsolatos költségeket találod, a második felében pedig a szállítás és az esetleges összeszerelés árát tüntetjük fel.

Utóbbiakhoz nekünk tudnunk kell a szállítási címed, illetve ha egy hosszabb étkezőasztal vagy egyéb más terjedelmes bútordarabot rendelsz, akkor  a helységbe juttatási útvonalat is meg kell ismerjük.

Fontos tehát tudnunk, hogy egy 250 kg súlyú, bontott gerendás étkezőasztalt hányadik emeletre kell felvinnünk és, hogy azt akár egy szűk folyóson is a helységbe tudjuk juttatni. (akár több kisebb darabból is készülhet a bútor…)

A szállítás dátumát pedig e-mailben szoktuk egyeztetni, de már a gyártás első napjától kezdve folyamatos kapcsolatban vagyunk a megrendelőinkkel, hogy az időpontot minél előbb meg tudjuk beszélni.

Valamint a gyártás során fotókat is küldünk, melyek kapcsán egyeztetünk, elsősorban a rusztikus felületekkel kapcsolatban.