Hogy tudsz tőlünk bútor, pergolát vagy rusztikus falburkolatot rendelni?

Az oldalon nagyon sok helyen felveheted velünk a kapcsolatot, mivel az ajánlatkérő, illetve kapcsolat felvételi úrlapok nagyon sok helyen megtalálhatóak.

Az első és legfontosabb tanácsunk, hogy először nézelődj az oldalon! Keresd meg a neked tetsző bútort vagy pergolát, illetve ha falburkolatot szeretnél, akkor a rusztikus burkolatok, födémgerendák oldalon tudsz nézelődni.

Itt nyisd meg azt a terméket, amelyik a legjobban tetszik, majd az adott oldal alján vagy oldalt, találsz egy ajánlatkéréssel kapcsolatos űrlapot. Ide írd be a neved vagy „álneved”, add meg nekünk az email címed vagy azt a levelezési címet, ahová küldhetjük az ajánlatot. Ezután pedig írj pár sort a bútorral kapcsolatos méretekről, esetleg a színéről vagy egyéb más egyedi elképzelésről, amivel kapcsolatban szeretnél megtudni árakat.

Természetesen az ajánlatkérés díjtalan és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Viszont amennyiben megfelelő az ár, amit küldtünk, akkor mihamarabb jelezz nekünk vissza, mert nagyon kevés esetben tudunk azonnal nekiállni a bútorodnak.

90 %-ban 2-3 hónap, év vége felé, ami annyit jelent, hogy augusztus környékén már betelik a naptárunk. Azonban, tegyük fel étkezőasztalt szeretnél tőlünk rendelni, és mi pont akkor kezdünk ilyen jellegű bútorokat gyártani, akkor szerencséd van.  :)

Az ajánlatkérő űrlap használata nélkül is kérhetsz, akár komplett otthonod berendezésére ajánlatot! Az alábbi email címre várjuk az ajánlatkéréseket: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.