Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Rusztikus fürdőszobabútor egyedi méretben fából

Fehérvár 1 rusztikus, festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól
Fehérvár 1 rusztikus, festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól


Egyedi méretű fürdőszobabútort szeretnél rusztikus stílusban? Esetleg tetszenek az esztergált lábas megoldások vagy a bontott gerenda anyagból készített?

   • 25 éve készítünk bútorokat, melyeket elsősorban tömör fából készítünk és a rusztikus stílus a kedvencünk. Ebben stílusirányzatban mozgunk otthonosan és ismerjük minden „csínját-bínját”. Persze azért nem olyan egyszerű egy ilyen antikolt felületű bútort megalkotni, de hosszú évek kísérletezése meghozza gyümölcsét.

   • Így alakult ki nálunk is ez a stílusirányzat, amely olyan népszerű és keresett.

  Sokan azonban összekeverik az igazi fából készített rusztikus megoldásokat a bútorlapos, dekoritos bútorokkal. Fotón és egy beállított enteriőrben a nem avatott szemnek biztosan tetszetős, de aki már látott fából mondjuk egy Shabby Chic struktúrájú fürdőszobabútort, az biztosan elgondolkodik a vásárláson.
  Amellett, hogy a felülete és a tapintása is sokkal jobb egy fa bútornak, sokkal-sokkal tartósabb is. Mi rusztikus fürdőszobabútort bútorlapból nem is vagyunk hajlandóak gyártani. Megjelenésre is látszik, hogy nagyon mű, de a párás környezetet sem bírja sokáig. A bútorlap abban a pillanatban, hogy vizet kap az élzáratlan része rögtön feldagad, azaz magába szívja a nedvességet. Továbbá az élzárt részek is egy idő után beveszik magukba a párát és a vizet is, ha mondjuk rácsöppen kézmosás közben.

   
  Fehérvár 2 rusztikus, bontott tölgyfa fürdőszobabútor a gyártótól
   Fehérvár 2 rusztikus, bontott tölgyfa fürdőszobabútor a gyártótól

    • A fa sem egy vízálló anyag, de mivel ki tud száradni egy esetleges baleset után, így visszaáll eredeti méretére. A bútorlap, ha vizet kap biztosan felvastagszik és soha többet nem nyeri vissza eredeti méretét.

    • Számos negatív tulajdonsága van egy bútorlapos fürdőszobabútornak, de ha valakinek ez tetszik, akkor vannak erre már speciálisan fürdőszobába készített lap anyagok.

   Mi viszont maradunk a fából készült megoldásoknál és egy rusztikus fürdőszobabútort kizárólag fából tudunk elkészíteni. Lehet festett, esztergált lábas, aminek bontott gerendás a pultja és még számos olyan megoldás, ami belefér a rusztikus designba.

   Az biztos, hogy mi nagyon szeretjük ezeket a kreatív, antikolt felületű szekrényeket és ha tudunk segíteni neked vagy megtetszett az egyik rusztikus fürdőszobabútorunk, akkor keress minket telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy nézz körül a webáruházunkban és kérj ajánlatot valamelyik szekrényre.

   Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

    Related Articles

    rusztikus, festet, provence ágykeret
    Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

    Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

    Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...