COMOLI sötétbarna rusztikus stílusú födémgerenda

Szeretnél csak természetes anyagokat használni otthonod berendezésében? Tartós és könnyen takarítható felületekben gondolkodsz? Itt a megoldás! HolzArt rusztikus födémgerendái kizárólag tömör fából készülnek, melyeknek hossz és keresztmetszeti méretein felül, a színét és a felületét is az igényeidhez igazítjuk!

Rusztikus födémgerenda vagy más néven mennyezetgerenda utólag? A HolzArt Manufactura termékeivel minden lehetséges! A rusztikus otthonok vagy egy minimalista stílusú enteriőr díszeként is felhasználható a “Comoli rusztikus” névre keresztelt gerendánk.

Színenként 3 féle felülettel, 5 féle standard méretben (igény szerint egyedi méretben) és „végtelen” számú színben gyártjuk.

A Comoli sötétbarna színű, rusztikus jellegű, utólag is szerelhető látszógerendánk egy meleg színekkel felvértezett enteriőrbe tökéletes választás.

Rusztikus gerendánkat kombinálhatjuk a Holzart által gyártott fából készült burkolattal, melyet a mennyezetre, közvetlen a gerenda alá rakhatunk.

Nem csak lakóingatlanok mennyezetére, hanem ajtók, ablakok kávájának áthidalására is alkalmas lehet. Használható még éttermek vagy borászatok, pubok födémszerkezetének eltakarására és ezáltal a látványos díszítésére.

Mit jelent a rusztikus struktúra? Közepesen antikolt, kikefélt felület, melyben egy világosabb és egy sötétebb színárnyalat is megtalálható.

Mekkora méretben gyártjuk?

Stanadard méretek, melyeket natúr kivitelben raktározunk, hogy csak festeni kelljen ennek köszönhetően gyorsabban elkészül:

-hosszát tekintve 2-től 6 méterig

-befoglaló méretek pedig: 10×10, 12×10, 12×10… egészen 22×20 vagy 20×22 centiméterig

Milyen anyagból készülhetnek?

Standard gerendáink lucfenyőből készülnek, de igény esetén tölgyfából vagy egyéb más fafajból is készülhetnek.

Hogy tudom felszerelni a mennyezetre?

Igény esetén gyártunk “L” alakú profilléceket, melyek segítségével bárhová felszerelhető.

Hogyan tudom takarítania a felületét?

Könnyedén, akár egy nedves ronggyal, mivel a kimunkált felület sima.

GYÁRTÓ

Rusztikus, Shabby chic stílusú fa gerendák a HolzArt-tól. Egyedi méretben és hosszban gyártjuk.

ANYAGA

Kizárólag tömör fából készülnek egyedi méretben. Lucfenyőből, de igény esetén akár tölgyfából is gyártunk antikolt gerendákat.

FELÜLETKEZELÉS

Termékeinkhez kizárólag oldószermentes felületkezelő anyagokat használunk. Különböző pácok, színezett olajok és lakkok.

FELÜLET

Gerendáink felülete sima, könnyen takarítható. Nem akadnak bele a tisztításhoz, törölgetéshez használt rongyok, porolók.

A GERENDA KÜLMÉRETE

1-12 méter hosszig, egyedi külmérettel rendelhető.