ERBERA SHABBY CHIC, sötét, rusztikus fa falburkolat a holzarttól

Rusztikus és Shabby Chic stílusú, fából készült falburkolat egyedi színekben. Könnyen tisztítható, ídőtálló felület, akár egy minimalista stílusú otthonba. Mennyezetre, bontott hatású gerendáink alá vagy párnafa segítségével az enteriőr oldalfalaira.

Teremtsd meg a Természetes Hangulatot Otthonodban az ERBERA SHABBY CHIC rusztikus fa falburkolattal!

Válassz természetes alapanyagú falburkolatot

Az otthonunknak a természetes szépség és a meghitt hangulat sokat adhat ahhoz, hogy igazán otthonosan érezzük magunkat benne. Az ERBERA SHABBY CHIC rusztikus fa falburkolat egy olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy ezt a természetes és meghitt hangulatot létrehozzuk otthonunkban. A fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyag és a PEFC minősítés garantálja, hogy nemcsak szép, hanem környezetbarát is.

Természetes szépség és fenntarthatóság fa falburkolatunkkal

Az ERBERA SHABBY CHIC rusztikus fa falburkolat alapanyagát fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból választjuk ki, és PEFC minősítéssel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy az erdők megőrzése és fenntartása érdekében készült. Ez a tudatosság és elkötelezettség a környezetvédelem iránt lehetővé teszi, hogy szépítve otthonunkat, közben a bolygónkat is védjük.

Egyedi stílus, egyedi otthon szigorúan fából

Az ERBERA SHABBY CHIC falburkolat nemcsak környezetbarát, de egyedi stílust is kölcsönöz az otthonunknak. A natúr színű, sötét, rusztikus fa burkolat egy kis Provence-i beütéssel ideális választás lehet egy rusztikus enteriőr kialakításához. A termék egyedülálló megjelenése és minősége garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik belépnek otthonodba.

A kiváló minőségért és a környezettudatosságért készítjük fa falburkolatunkat

Az ERBERA SHABBY CHIC rusztikus fa falburkolat nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem tartóssága és minősége is kiemelkedő. A kiváló minőségű faanyag és a precíz gyártási folyamat biztosítja, hogy a falburkolat hosszú éveken át szolgáljon, miközben környezetünk védelmét is szem előtt tartjuk.

Rendeld Meg Most!

Ha szeretnéd otthonodat feldobni az ERBERA SHABBY CHIC rusztikus fa falburkolattal, ne habozz! Látogasd meg weboldalunkat és rendeld meg most egyedi színeiben! Adj egy egyedi hangulatot otthonodnak ezzel a lenyűgöző falburkolattal, és élvezd a természetes szépséget minden egyes nap.

Kiegészítésként válassz hozzá rusztikus díszgerendát, melyet szintén fából készítünk, akár shabby chic felülettel.

Elérhetőségek:

  • Weboldal: butorkovacs.hu
  • Telefonszám: +36 30 504 9261
  • E-mail cím: butorkovacs@butorkovacs.hu
Méretek 100 × 100 cm
GYÁRTÓ

Rusztikus, Shabby chic stílusú fa falburkolat a HolzArt-tól. Egyedi szélességi méretben gyártjuk, akár 12 méter hosszúságig.

ANYAGA

Kizárólag tömör fából készülnek egyedi méretben. Lucfenyőből, de igény esetén akár tölgyfából is gyártunk antikolt gerendákat.

FELÜLETKEZELÉS

Termékeinkhez kizárólag oldószermentes felületkezelő anyagokat használunk. Különböző pácok, színezett olajok és lakkok.

FELÜLET

Rusztikus, Shabby Chic burkolataink felülete sima, könnyen takarítható. Nem akadnak bele a tisztításhoz, törölgetéshez használt rongyok, porolók.

ÁR

Az ár 1 négyzetméter falburkolatra vonatkozik!

A BURKOLAT MÉRETE

Bruttó 5-10-15-20 cm széles és 6 méter hosszú, 1,5 cm vastag. Igény esetén más méretben is gyártjuk!