ERBERA SHABBY CHIC, világos, rusztikus fa falburkolat a holzarttól

Rusztikus és Shabby Chic stílusú, fából készült falburkolat egyedi színekben. Könnyen tisztítható, ídőtálló felület, akár egy minimalista stílusú otthonba. Mennyezetre, bontott hatású gerendáink alá vagy párnafa segítségével az enteriőr oldalfalaira.

Új életet lehelni otthonodba Shabby Chic fa falburkolattal

Rusztikus falburkolat? Az otthonod hangulatának megváltoztatása sosem volt még ilyen könnyű! Az Erbera Shabby Chic falburkolatokkal könnyedén varázsolhatsz rusztikus bájú enteriőrt, amely időtlen eleganciát és melegséget sugároz. Ezek a fából készült falburkolatok egyedi színekben elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb árnyalatot.

Fa falburkolatunk színei és stílusa

Az fából készült falburkolatunk enyhe barna árnyalatú, melynek rusztikus megjelenését bontott fa színek és szürkés szögnyomok teszik még vonzóbbá. A felületet egy fehérítő eljárásnak vetettük alá, melynek eredményeképpen a barnás árnyalatokon Provence jellegű fehéres tónusok jelennek meg. Az ilyen egyedi megjelenésű falburkolatok ideálisak otthonokba vagy üzletekbe is, ahol a rusztikus, mégis letisztult stílus kiemelkedő fontossággal bír.

A Provence ihlette Shabby Chic stílusú burkolatok a rusztikus hangulat kedvelőinek álmaivá válhatnak. A lakkozott, sima felületű burkolatok könnyen tisztíthatóak és időtállóak, így akár a minimalista stílusú otthonokba is tökéletesen illeszkednek. Mennyezetre, bontott hatású gerendák alá vagy akár az enteriőr oldalfalaira is ideálisak.

Környezetbarát falburkolat, fenntartható erdőgazdálkodásból

Az Erbera Shabby Chic falburkolatok alapanyaga lucfenyőből készül, melyet fenntartható erdőgazdálkodásból származó fürészáru felhasználásával állítanak elő. Ezáltal a falburkolatok PEFC minősítéssel rendelkeznek, biztosítva ezzel a környezetvédelmi szempontoknak való megfelelést.

Rusztikus falburkolatunk födémgerendáinkkal is jól mutatnak

Tökéletesen párosítható rusztikus gerendáinkkal is, melyeket díszgerendának is nevezünk. Ezeket bármilyen ház mennyezetére felszerelhetünk, hasonló képen, mint a hungarocell dísz gerendákat. Annyi a különbség a fa és a hungarocell között, hogy egyedi méretben készülhet, akár 6 méter hosszban és szinte végtelen számú árnyalatban.

  • Weboldal: butorkovacs.hu
  • Telefonszám: +36 30 504 9261
  • E-mail cím: butorkovacs@butorkovacs.hu
Méretek 100 × 100 cm
GYÁRTÓ

Rusztikus, Shabby chic stílusú fa falburkolat a HolzArt-tól. Egyedi szélességi méretben gyártjuk, akár 12 méter hosszúságig.

ANYAGA

Kizárólag tömör fából készülnek egyedi méretben. Lucfenyőből, de igény esetén akár tölgyfából is gyártunk antikolt gerendákat.

FELÜLETKEZELÉS

Termékeinkhez kizárólag oldószermentes felületkezelő anyagokat használunk. Különböző pácok, színezett olajok és lakkok.

FELÜLET

Rusztikus, Shabby Chic burkolataink felülete sima, könnyen takarítható. Nem akadnak bele a tisztításhoz, törölgetéshez használt rongyok, porolók.

ÁR

Az ár 1 négyzetméter falburkolatra vonatkozik!

A BURKOLAT MÉRETE

Bruttó 5-10-15-20 cm széles és 6 méter hosszú, 1,5 cm vastag. Igény esetén más méretben is gyártjuk!