GIACOMO SHABBY CHIC, aranytölgy színű, rusztikus fa falburkolat a holzarttól

Rusztikus és Shabby Chic stílusú, fából készült falburkolat egyedi színekben. Könnyen tisztítható, ídőtálló felület, akár egy minimalista stílusú otthonba. Mennyezetre, bontott hatású gerendáink alá vagy párnafa segítségével az enteriőr oldalfalaira.

Teremtsd Meg a Shabby Chic Hangulatot Otthonodban a GIACOMO Rusztikus Fa Falburkolattal!

Legyen egyedi és környezetbarát otthonod fa burkolatinkkal
A rusztikus fa falburkolatok egyre népszerűbbek az otthonokban, és az új GIACOMO falburkolat egy különleges, Shabby Chic stílusú választás azoknak, akik egyedi és meghitt hangulatot szeretnének teremteni otthonukban. Ez a barnás-vöröses színű falburkolat egy erős fehér Provence stílusú tónust kapott, amely tökéletesen illeszkedik a rusztikus enteriőrbe.

A természetes szépség és fenntarthatóság egy környezettudatos, fából készült falburkolattal

A GIACOMO rusztikus fa falburkolat alapanyaga fenntartható erdőkből származik, és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja az erdők megőrzésére és fenntartható gazdálkodására való elkötelezettségünket. Ez a tudatosság és elkötelezettség a környezetvédelem iránt lehetővé teszi, hogy otthonunkat szépítsük, miközben a bolygónkat is védjük.

Stílus és egyediség Shabby Chic stílusban

A GIACOMO falburkolat egyedi megjelenése és Shabby Chic stílusa garantáltan lenyűgözi majd mindazokat, akik belépnek otthonodba. A barnás-vöröses szín és a Provence stílusú tónusok varázslatos hangulatot teremtenek, amely meghitté és barátságossá teszi az otthonodat. Bármilyen színben gyártjuk, így könnyedén alkalmazkodik az egyedi igényeidhez és stílusodhoz.

Kiváló minőség és funkcionalitás szín tiszta tömör fából

A GIACOMO falburkolat kiváló minőségű lucfenyőből készül, és 19 cm széles és 2 cm vastag anyagból áll. Ez a tartós anyag biztosítja, hogy a falburkolat hosszú éveken át szolgáljon, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonodnak. A Shabby Chic stílusú kialakításnak köszönhetően a falburkolat könnyen illeszkedik a rusztikus enteriőrhöz.

Rendeld meg most fa falburkolatod rusztikus födémgerendával

Ha szeretnéd otthonodat feldobni a GIACOMO rusztikus fa falburkolattal, ne habozz! Látogasd meg weboldalunkat és rendeld meg most egyedi színeiben! Adj egy különleges hangulatot otthonodnak ezzel a lenyűgöző falburkolattal, és élvezd a rusztikus eleganciát minden egyes nap.

Elérhetőségek:

  • Weboldal: butorkovacs.hu
  • Telefonszám: +36 30 504 9261
  • E-mail cím: butorkovacs@butorkovacs.hu
Méretek 100 × 100 cm
GYÁRTÓ

Rusztikus, Shabby chic stílusú fa falburkolat a HolzArt-tól. Egyedi szélességi méretben gyártjuk, akár 12 méter hosszúságig.

ANYAGA

Kizárólag tömör fából készülnek egyedi méretben. Lucfenyőből, de igény esetén akár tölgyfából is gyártunk antikolt gerendákat.

FELÜLETKEZELÉS

Termékeinkhez kizárólag oldószermentes felületkezelő anyagokat használunk. Különböző pácok, színezett olajok és lakkok.

FELÜLET

Rusztikus, Shabby Chic burkolataink felülete sima, könnyen takarítható. Nem akadnak bele a tisztításhoz, törölgetéshez használt rongyok, porolók.

ÁR

Az ár 1 négyzetméter falburkolatra vonatkozik!

A BURKOLAT MÉRETE

Bruttó 5-10-15-20 cm széles és 6 méter hosszú, 1,5 cm vastag. Igény esetén más méretben is gyártjuk!