MAULINI SHABBY CHIC, világos, rusztikus fa falburkolat a holzarttól

Rusztikus és Shabby Chic stílusú, fából készült falburkolat egyedi színekben. Könnyen tisztítható, ídőtálló felület, akár egy minimalista stílusú otthonba. Mennyezetre, bontott hatású gerendáink alá vagy párnafa segítségével az enteriőr oldalfalaira.

Fedezd fel a Maulini Shabby Chic Falburkolatot: Az Otthonod Stílusos Megújítása

Álmodoztál már arról, hogy otthonod egyedi hangulatú legyen, amely visszaidézi a természet nyugalmát és szépségét rusztikus falburkolatunkkal? A Maulini Shabby Chic rusztikus falburkolat segítségével ez most könnyebben megvalósítható, mint valaha! Az otthonodban teremtsd meg az igazi rusztikus varázst, és élvezd a természetes szépség minden pillanatát!

Rusztikus, fából készült falburkolatunk és az elegancia

A Maulini Shabby Chic falburkolat világos, rusztikus fafelülete enyhén fűrészelt struktúrájával azonnal varázslatos hangulatot teremt otthonodban. A natúr, világos barna színű burkolat néhány szögnyommal gazdagított, amelyek egyedi karaktert kölcsönöznek neki, és emlékeztetnek a fa természetes szépségére.

Praktikus és könnyen kezelhető, fa falburkolat

A felület sima és könnyen takarítható, így mindig tisztaságot és rendezettséget áraszt. Nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, hiszen egyszerűen kezelhető, és hosszú éveken át megőrzi szépségét.

MAULINI SHABBY CHIC, világos, rusztikus fa falburkolat a holzarttól
MAULINI SHABBY CHIC, világos, rusztikus fa falburkolat a holzarttól

Környezetbarát megoldás

A Maulini Shabby Chic falburkolat fenntartható erdőgazdálkodásból származik, és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, így környezettudatos választás, amellyel hozzájárulsz a természeti erőforrások megóvásához.

Falburkolatunk egyedi méretben és színben

Akár 6 méter hosszú szálakban is kérheted a burkolatot, és 18 cm szélességben gyártjuk, hogy maximálisan alkalmazkodjunk otthonod egyedi igényeihez. Igény esetén a rusztikus fa burkolat színét egy adott enteriőrhöz tudjuk igazítani, hogy tökéletesen passzoljon az otthonod stílusához.

Fedezd fel az igazi rusztikus varázst

Ne habozz tovább, és teremtsd meg otthonodban a természet varázsát a Maulini Shabby Chic rusztikus falburkolattal! Merülj el az igazi rusztikus elegancia világában, és élvezd a természetes szépség minden egyes pillanatát otthonod kényelmében!

  • Weboldal: butorkovacs.hu
  • Telefonszám: +36 30 504 9261
  • E-mail cím: butorkovacs@butorkovacs.hu
Méretek 100 × 100 cm
GYÁRTÓ

Rusztikus, Shabby chic stílusú fa falburkolat a HolzArt-tól. Egyedi szélességi méretben gyártjuk, akár 12 méter hosszúságig.

ANYAGA

Kizárólag tömör fából készülnek egyedi méretben. Lucfenyőből, de igény esetén akár tölgyfából is gyártunk antikolt gerendákat.

FELÜLETKEZELÉS

Termékeinkhez kizárólag oldószermentes felületkezelő anyagokat használunk. Különböző pácok, színezett olajok és lakkok.

FELÜLET

Rusztikus, Shabby Chic burkolataink felülete sima, könnyen takarítható. Nem akadnak bele a tisztításhoz, törölgetéshez használt rongyok, porolók.

ÁR

Az ár 1 négyzetméter falburkolatra vonatkozik!

A BURKOLAT MÉRETE

Bruttó 5-10-15-20 cm széles és 6 méter hosszú, 1,5 cm vastag. Igény esetén más méretben is gyártjuk!