Rusztikus, tömör fából készült bútorok gyártója.

Életterünk bútorai elsősorban fából és igény esetén bútorlapból is.


Kezdjük a fürdőszobával, amely egy olyan helyisége a háznak, ami nincs mindig szem előtt, de nagyon fontos a praktikus és látványos berendezése. Mivel a legtöbb ember már a munka utáni relaxációt is főként ott tölti, ezért egy autentikus, provence fürdőszobabútor egy igazi főnyeremény.


Számos megoldás létezik, melyet elsősorban fából készítünk, festett kivitelben. Szinte minden stílusirányzatú fürdőszobaszekrényt le tudunk gyártani, így majdnem minden egyedi igényt kielégítünk. Legyen az minimalista vagy rusztikus, esetleg provence vagy Shabby Chic.


A következő a hálószoba, ahol a legfontosabb bútordarab, mely az enteriőr része, az ágykeret. Mondhatni, hogy ez a második legfontosabb a konyhabútor után. Persze ezzel nem biztos, hogy mindenki egyetért.
Tehát, ha az ágykeretről beszélünk, akkor a legtöbb embernek egy masszív fa ágykeret jut eszébe, amely követi az éppen aktuális divatot. Ami jelen esetben a provence vagy a rusztikus stílusjegyeket visel. No de persze egy minimál ágykeret is lehet divatkövető.
A hálószoba következő fontos bútora, a komód, melyben a kisebb ruhadarabok kaphatnak helyet. Itt szintén a tömör fa az igazán jó megoldás, mert azzal lehet igazán elrugaszkodni a hétköznapi formavilágtól.


A következő és egyben a legfontosabb élettér a nappali, ahol általában a legtöbb időt tölti az ember. Itt már jóval több bútordarabot tudunk az enteriőrbe elhelyezni, ezáltal nagyon fontos a formavilág és a színek összhangja.


A második vagy harmadik fontos élettér a konyha és az étkező. Hol egyben, hol pedig külön enteriőrt képeznek. A legelterjedtebb megoldások, mindkét helységnél a minimalista stílusú, de már nagyon nagy lendülettel törnek elő a fából készült antikolt felületű, design bútorok. Utóbbiak sokkal otthonosabbak és autentikus, nyugodt hangulatot idéznek.


Végül pedig a „női szekció” legfontosabb enteriőrje a gardróbszoba. Itt kaphat helyet minden ruhadarab, melyet nap, mint nap hord az ember. No persze még azok is, melyeket csak ritkán használunk. Ebben a szobában a praktikum és a maximális helykihasználás a legfontosabb, mivel mindennek el kell férni és mindennek szem előtt kell lenni.