Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél
Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél

A BútorKovács és HolzArt vállalkozások a rusztikus bútorgyártás terén magas minőségű, egyedi darabokkal rukkolnak elő, megteremtve ezzel a tökéletes összhangot a funkcionalitás és a stílus között. Az egyedi bútorok, kiegészítők és burkolatok terén elért szakértelmük révén a vállalatok napról napra öregbítik hírnevüket a piacon.

Rusztikus, fából készült egyedi bútorok

A BútorKovács a rusztikus stílusú egyedi bútorok tervezésében és gyártásában jeleskedik. Az étkezőasztalok, komódok, fürdőszobabútorok, gardróbszekrények, konyhabútorok, tárgyalóasztalok, íróasztalok és ágyak között széles a választék. Minden darabot a vásárló igényei és egyedi stílusa szerint készítenek el, így minden otthon egyediségét hangsúlyozza.

Rusztikus fa födémgerendák egyedi megoldások környezetbarát elegancia
Rusztikus fa födémgerendák egyedi megoldások környezetbarát elegancia

Rusztikus, Shabby Chic stílusú beltéri ajtók szigorúan fából

Az egyedi gyártású beltéri ajtók terén a HolzArt kiemelkedő. A vállalat különböző stílusokban és méretekben kínál beltéri ajtókat, beleértve a rusztikus fa ajtókat is. A termékek minőségi anyagokból készülnek, és a HolzArt különleges felületkezelése garantálja a hosszú élettartamot és a stílusos megjelenést.

Rusztikus álgerendák és fa falburkolatok

A rusztikus stílus szerelmeseinek a BútorKovács és HolzArt egyaránt kínál rusztikus álgerendákat és antikolt falburkolatokat. A rusztikus álgerendák nemcsak dekoratívak, hanem stabil szerkezetükkel is kiemelkedőek. Az antikolt falburkolatok pedig egyedi karaktert kölcsönöznek bármely térnek.

rusztikus enteriör a BútorKovácstól és a HolzArttól
rusztikus enteriör a BútorKovácstól és a HolzArttól

Rusztikus fa padlók és svédpadlók

A HolzArt kiváló minőségű rusztikus fa padlókat gyárt. Ezek a padlók tömör fából készülnek, és kiválóan illeszkednek mindenféle térbe. A választékban megtalálhatók a hagyományos fa padlók, a rétegragasztott svédpadlók és a rusztikus megjelenésű padlók is.

Fából készült, hajlított gerendás pergolák

Ha kültéri terasz vagy kert kialakításához keres megfelelő fedélzeti lehetőséget, a BútorKovács pergolái tökéletes választást nyújtanak. A vállalat által kínált hajlított gerendás pergolák rusztikus és Shabby Chic kivitelben is elérhetők, és a minőségi festékekkel végzett felületkezelésük garantálja a hosszú élettartamot.

A BútorKovács és HolzArt csapata büszkén vállalja, hogy minőségi, egyedi termékeket kínál ügyfeleiknek, hozzájárulva ezzel a kényelemhez és a stílushoz otthonaikban.

Related Articles

rusztikus, festet, provence ágykeret
Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

Álmai Ágykerete: Egyedi, Festett, Rusztikus Stílusú, Antikolt Ágykeret

Egyik kedves ügyfelünk nemrégiben küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki...