fa pergola

A tető alatt a szabadság – rusztikus gerendás pergolák, melyek túlmutatnak az évszakokon

Sok éves tapasztalattal és szakértelmi tudással a hátunk mögött örömmel mutatjuk be 2010 óta gyártott rusztikus gerendás pergoláinkat, melyek a funkcionalitást és az esztétikát egyesítik. Minőségi alapanyagok, kiváló festés, és az új rusztikus, shabby chic stílusokban való elérhetőség teszi pergoláinkat a kerti dizájn kihagyhatatlan részévé.

Tradíció és minőség pergoláink készítésekor

Pergoláink gyártása során kizárólag réteg ragasztott és hossztoldott borovi vagy vörös fenyőt használunk, amelyek biztosítják a tartósságot és az időállóságot. Az alapanyag kiválasztásában a minőség a kulcsszó, és hiszünk abban, hogy a hagyományos faanyagoknak nincs párja.

Milesi festékek – élénk színek, tartós eredmények

Az évek során kiépített kapcsolatunk a Milesi festékgyártó céggel lehetővé teszi számunkra, hogy pergoláinkat három sorban is fessük. A Milesi festékek nemcsak gazdag színeikkel, hanem tartósságukkal is kiemelkednek. Így pergoláink nemcsak szépek, de hosszú éveken át megőrzik frissességüket.

TerraceArtist pergola HIGHWOOD 8x4 méteres
TerraceArtist pergola HIGHWOOD 8×4 méteres

Újdonságok 2024-től – rusztikus és Shabby Chic stílusban

A változatosság az erősségünk, és 2024-től büszkén mutatjuk be rusztikus és shabby chic stílusú pergoláinkat. Ezek az egyedi stílusok egy új dimenziót adnak kertjének, és lehetőséget teremtenek a személyes kifejezésre.

Polikarbonát tető – védelem minden időjárás ellen

A kerti élvezetek nem függnek az időjárástól. A polikarbonát tetők révén pergoláink alatt esőben is élvezheti a kertjét. Ez a könnyű, ugyanakkor erős anyag széleskörű védelmet nyújt az esőtől, miközben elegendő fényt átenged, hogy kellemes környezetet teremtsen.

Válassza a pergolát, amely megtestesíti az egyediséget

Amikor pergolát választ, válassza az egyediséget és a minőséget. Gyártásunk minden egyes darabjába odafigyelünk a részletekre, így garantáltan olyan pergolát kap, amely nemcsak praktikus, de szemet gyönyörködtető is.

Pergola, terasztető képek ötletek, hol, hová rendelhetünk fa kerti tetőt
Pergola, terasztető képek ötletek, hol, hová rendelhetünk fa kerti tetőt
Keress minket, ha szeretnél egy rusztikus gerendás pergolát

Ha további információra vagy megrendelésre lenne szüksége, keressen minket bizalommal. Örömmel segítünk megtalálni az Ön kertjéhez leginkább illő pergolát.

Lépjen kapcsolatba velünk ma, és fedezze fel az új dimenziót a kerti élvezetekben!