Üdvözlünk a rusztikus bútorok és burkolatok WebShopunkban

Üdvözlünk a BútorKovács weboldalán, ahol megtalálhatod az otthonodba legjobban passzoló fából vagy éppen dekoritlapból készült bútordarabot. Elsősorban rusztikus, Provence vagy a Shabby chic stílusirányzat a mi kedvencünk, de gond nélkül megoldjuk a minimalista szerkezeteket is. (Persze, ha belekombinálhatunk egy néhány antikolt elemet 🙂 )

99 %-ban egyedi bútorokat gyártunk, de webáruházunkban vannak standard termékek is, melyekből akár van készen is, hogy egyből szállítható legyen. Amennyiben, rusztikus stílusú, bontott gerendás, tömör tölgyfa asztalt keresel, akkor még szerencséd is lehet, mert abból többnyire van készen.

1995-óta gyártunk fa és forgácslapos bútorokat, családi vállalkozásunkban. Apa és fiai próbálnak megfelelni az éppen aktuális trendeknek és megalkotni a megrendelő által megálmodott bútordarabot vagy éppen valamilyen rusztikus dekorelemet.

…pontosan milyen dekorelemeket:

6-7 éve kezdtünk el komolyabban foglalkozni a felületek antikolásával. Ennek kapcsán gyártunk rusztikus fa burkolatokat, parkettát és mennyezeti, -födémgerendát, illetve bontott gerendás konyhapultot.

Lenne pár gyors kérdésed? +36 30 504 9261, ahol elérhetsz minket!

Rusztikus étkezőasztalaink egyedi méretben

  • Legtöbbet eladott termékünk az étkezőasztal kategóriából kerül ki. Azon belül is a rusztikus fa és a bontott gerendás. ezek mostanában a legnépszerűbb design bútorok.

További népszerű termékeink a burkolatok

Segítünk akár egy komplett otthon berendezésében is, egészen a padlótól a mennyezetig.