ágyak

Magas minőségű fa ágyak

Magas minőségű fa ágyak rusztikus és Shabby Chic stílusban, tömör fából vagy furnérozott kivitelben, egyedi méretre gyártva, közvetlen a gyártótól. Standard 140×200, 160×200, 180×200-as méretektől, az egyedi igényekhez igazodva készülnek ágyaink. Rendeld meg és küld el nekünk megjegyzésben, mekkora méretben szeretnéd, hogy legyártsuk neked!

Egyedi méretben is rendelhetsz tőlünk ágyat, ha e-mailben küldesz nekünk egy inspirációs fotót.

A BútorKovács és HolzArt, mint gyártó

1995 óta gyártunk rusztikus, bontott gerendából készült ágykereteket. Egyedi méretben, akár Shabby Chic stílusban is. Igény esetén minimalista stílusban vagy, mint a képen látható formát is elkészítjük neked.

Az ágyak anyaga

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerendákból. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is készítünk ágykeretet.

Fából készült ágyak felületkezelése

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és komolyabb igénybevételt is. Pácolt és olajozott, de egyedi igényekhez mérten fedő festékkel kezelt franciaágyat is gyártunk. Színre festett kivitel RAL, NCS vagy egyéb más színskála alapján, megrendelésre. Természetesen antikolt festéssel is szívesen elkészítjük.

Shabby Chic vagy antikolt ágyaink felülete

Minden bontott gerendás vagy antikolt, Shabby Chic jellegű ágyunk olajozott felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

MATRAC, FEKVŐBETÉT

Az ár nem tartalmazza a matracot, csak az ágyrács (2 cm vastag fenyő deszka) standard tartozék.

Ágykereteink mérete

90×200 centiméteres mérettől bármekkora méretben gyártunk ágykeretet.
Igény esetén kihúzható vagy felnyitható ágyneműtartós kivitelben is rendelhető.

Hogyan keresd ágykereteink inspirációs blogunkon

ágykeret, antikolt franciaágy, egyedi franciaágy, fa ágykeret, fa franciaágy, inspirációk, rusztikus ágykeret, festett ágykeret, shabby chic ágykeret