tálalószekrény

Rusztikus festett, fából készült tálalószekrények

Egyedi rusztikus, festett fából készült tálalószekrények a neked tetsző színben és méretben. Több, mint 20 éve gyártunk bútorokat, többek között tálaláshoz használható kisebb-nagyobb szekrényeket. Készülhet csak alsó szekrény, de az esetek 90 %-ban a felső vitrines résszel szokták kérni megrendelőink.

A szerkezete és felépítése minden esetben tetszőlegesen alakítható, de vannak standard kiindulási alapok is, melyek majdnem mindig azonnal megvásárolhatóak. Bármilyen színre festhetjük, akár kézzel vagy igény esetén Shabby Chic stílusirányzatú festéssel is készíthetjük. A lehetőségek száma tehát végtelen legyen szó a bútor felületéről, szerkezeti felépítéséről és az elrendezéséről.

A BútorKovács és a HolzArt, mint gyártó

1995 óta gyártunk fából készült szekrényeket, tálalókat rusztikus, Provence és Shabby Chic megjelenéssel. Szinte teljesen fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy időtálló és akár egy életen kiszolgálja a tulajdonosát. Előfordul, hogy minimalista stílusú tálalószekérny gyártását is vállaljuk, amik MDF lapból és bútorlapból vagy tömör fából készítjük. 2020-tól már a minimál stílusú elemeket keverjük a rusztikussal, hogy egy igazán trendkövető, látványos bútort „alkossunk”. Bontott faanyagokból készült pultjaink pedig tökéletesen beilleszthetőek akár egy fényes bútorlapból készült környezetbe is.

TÁLALÓSZEKRÉNY PULTJÁNAK ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.
Felületüket keményolajozzuk, hogy ellenálljon a mindennapi használatból eredő víznek és egyéb szennyező anyagoknak.

A SZEKRÉNY KORPUSZ ANYAGA

Fa táblásított luc vagy borovi fenyőből készült lap anyagok. Többnyire borovi, de igény esetén akár tölgyfa körpusszal is dolgozunk, melyet 3 rétegben lakkozunk.
Ritkábban bútorlapos, igény esetén speciális MDF korpuszokat készítünk, ABS élzárással és festéssel, hogy tartós és strapabíró legyen a tálalószekrény minden eleme. Gyakorlatilag minden bútorlapgyártó cég termékeit használjuk, melyeket egy bajai céggel szabatunk és élzáratunk.

Tálalószekrényeink felületkezelése

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS TÁLALÓSZEKRÉNY FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.

Hogyan keresd inspirációs blogunkon tálalószekrényeinket

egyedi tálalószekrény, inspirációk, tálalószekrény, tálalószekrény ár, Provence szekrény, rusztikus tálalószekrény, shabby chic tálaló, bontott gerendás tálalópult, festett tálalószekrény