étkezőasztalok

BONTOTT GERENDÁS ASZTALOK

Bontott gerendás asztalok, rusztikus fa étkezőasztalok, aminek története van? Étkezőasztalt, melynek anyagát még a világháborúk előtt vágták ki? Tárgyalóasztalt, melynek gerendái átvészelték mindkét világháborút? A BútorKovács tud ebben segíteni, hiszen kizárólag megbízható forrásból vásároljuk a bontott gerendákat.

Bontott gerendás, rusztikus fa étkezőasztalok

RUSZTIKUS ÉTKEZŐASZTALOK

Tartós, strapabíró könnyen takarítható étkezőasztalt szeretnél? Tetszenek a rusztikus, fából készült megoldások? Több évtizedre tervezed? Válasz rusztikus étkezőasztalaink közül, melyek tölgyfából készülnek, magas kopásállóságú felületet kapnak és a vizet is bírják. Egyedi elképzelésedhez mérten, akár egy inspirációs fotó alapján is elkészítjük.

RUSZTIKUS ÉTKEZŐASZTALOK Tartós, strapabíró könnyen takarítható étkezőasztalt szeretnél? Tetszenek a rusztikus, fából készült megoldások? Több évtizedre tervezed? Válasz rusztikus étkezőasztalaink közül, melyek tölgyfából készülnek, magas kopásállóságú felületet kapnak és a vizet is bírják. Egyedi elképzelésedhez mérten, akár egy inspirációs fotó alapján is elkészítjük.

NAGYOBBÍTHATÓ ASZTALOK

Keresel egy olyan asztalt, ahol elfér a nagy család, de amikor négyen vagytok elég lenne egy kisebb étkezőasztal is? Nagy az étkező, de azért egy 4 méteres asztal nem fér el kényelmesen? Segít a BútorKovács! Nem kell többet a helyekkel sakkozni! Német minőségű vasalatokkal, akár meg is duplázhatjuk asztalod hosszát.

Rusztikus fából készült étkezőasztalok

Étkezőasztalaink minden esetben tömör fából készülnek, melyek tartós és strapabíró megoldást nyújtanak. Nagyrészt bontott anyagokból dolgozunk, mint fenyő és tölgyfa gerendák. Természetesen szárított, nem bontásból származó fa alapanyagot is feldolgozunk, melyet antikolunk és így kerül kialakításra egy rusztikus stílusú asztal. A fát, minden esetben keményolajozzuk, hogy magas kopásállóságú felületet kapjunk, amely ellenállóvá teszi a mindennapos használati behatásoknak. Víz, kiömlő bor, paprika foltok könnyedén letörölhetők és nem hagynak nyomot.

A BútorKovács és a HolzArt, mint gyártó

1995 óta gyártunk rusztikus, bontott gerendából készült étkező és tárgyalóasztalokat. Egyedi méretben, akár shabby chic stílusban is.

Asztalink anyaga

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Valamint műszárított osztályozott keményfából és lágy lombos fafajokból is.

Bútoraink felületkezelése

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a mindennapos igénybevételt is.

Shabby Chic vagy Provence és rusztikus felületeink

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű asztalunk felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

Mekkora méretben rendelhettek?

4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) változatig bármekkora méretben gyártunk asztalokat.
Igény esetén kihúzható, bővíthető verzióban is készítünk asztalt.

Hogyan keresd asztalainkat inspirációs blogunkon

asztal, asztalok, bontott gerendás asztal, étkezőasztal, fa asztal, inspirációk, ipari asztal, rusztikus asztal, tölgyfa asztal, Shabby Chic étkezőasztal