CHESTER ipari stílusú reggelizőpult konyhasziget a gyártótól

Bontott gerendából vagy bontott gerendás megjelenésű, fából készült konyhaszigetpult. Sokak számára szinte elképzelhetetlen egy konyhaszigetre fából készült munkalap. Nehéz takarítani, nem bírja a vizet és a felújítása is egy vagyon.
Mindezen tények igazak is, ha nem a megfelelő anyagot használjuk a fából készült munkapultok felületkezelésére. Mi a BútorKovácsnál nagyon sok időt és energiát fektettünk egy igazán jó és tartós felületkezelő anyag kikísérletezésébe, amivel a bontott gerendából készült, tölgyfa pultunk több éven át megtartja eredeti színét és jellegét.
Kilöttyen a víz, felborul a boros pohár, a mosogatás is egy kínszenvedés, mert folyton törlöd a kifröcsögő vizet? Nem kell ezzel foglalkozni többé!
Kérj tőlünk a BútorKovács-tól vagy a HolzArttól egy ajánlatot rusztikus, bontott gerendás konyhapultra, konyhaszigetpultra és mi legyártjuk neked egyedi méretben.
Akár 5 év garanciát is vállalunk minden általunk készített fa pultra, ami talán eléggé meggyőző. Nézz körül webáruházunkban és kérj ajánlatot.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk konyhabútorokat, elsősorban rusztikus vagy Provence és Shabby Chic kivitelben. 90 %-ban fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. Természetesen a minimalista stílusú konyhaszekrények gyártását is vállaljuk, melyeket többnyire bútorlapból készítjük. Számos esetben pedig már a minimál stílusú elemeket keverjük a rusztikussal, hogy egy igazán látványos megoldást "alkossunk". Bontott gerendás konyhapultjaink tökéletesen beilleszthetőek egy bútorlapból készült környezetbe is.

KONYHAPULT ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.
Felületüket keményolajozzuk, hogy ellenálljon a mindennapi használatból eredő víznek és egyéb szennyező anyagoknak.

KORPUSZ ANYAGA

Fa táblásított lap anyagok formályában. Borovi, de igény esetén akár tölgyfa körpusszal is dolgozunk, melyet 3 rétegben lakkozunk.
Többnyire azonban bútorlapos korpuszokat készítünk, ABS élzárással, hogy tartós és strapabíró legyen a konyhabútor minden eleme. Gyakorlatilag minden bútorlapgyártó cég termékeit használjuk, melyeket egy bajai céggel szabatunk és élzáratunk.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS KONYHAPULT FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.