BOLZANO bontott gerendás rusztikus étkezőasztal a gyártótól

Bolzano rusztikus étkezőasztalunk tömör tölgyfából

BK-BOLZANO az első bontott, tölgyfa gerenda asztalunk, melyet egyedi méretben gyártunk. Masszív, strapabíró étkezőasztal, amely néhány 10 évig kiszolgálja a családot.
Patinás színek, rusztikus felület és a könnyű takaríthatóság jellemzi. Méretben gyakorlatilag bármekkorát meg tudunk oldani, hiszen készült már 160 cm hosszú és 80 cm ( 6 személyes ) széles, illetve 320 cm hosszú és 100 cm széles ( 12 személyes ) asztal is.
Készülhet kihúzható kivitelben is, ami gyakorlatilag annyit jelenet, hogy „határ a csillagos ég”! Tehát egy adott asztalmérethez, akár 180 cm hosszú vendégoldalt is betolhatunk. Így egy 3 méteres asztalból könnyedén, pár mozdulattal 4,8 méterest varázsolhatunk.

Miből készülnek rusztikus étkezőasztalaink?

Étkezőasztalaink minden esetben tömör fából készülnek, melyek tartós és strapabíró megoldást nyújtanak. Nagyrészt bontott anyagokból dolgozunk, mint fenyő és tölgyfa gerendák. Természetesen szárított, nem bontásból származó fa alapanyagot is feldolgozunk, melyet antikolunk és így kerül kialakításra egy rusztikus stílusú asztal. A fát, minden esetben keményolajozzuk, hogy magas kopásállóságú felületet kapjunk, amely ellenállóvá teszi a mindennapos használati behatásoknak. Víz, kiömlő bor, paprika foltok könnyedén letörölhetők és nem hagynak nyomot.

BOLZANO: Egyedi méretű bontott gerenda étkezőasztal

A BOLZANO bontott gerendás rusztikus étkezőasztal egyedi méretekben gyártott, bontott tölgyfa gerendákból készült mestermű. Masszív kivitele és rusztikus megjelenése mellett olyan praktikus funkciókkal is rendelkezik, amelyek teszik a családok és vállalkozások számára egyaránt vonzóvá.

Étkezőasztal a tölgyfa eleganciájával és tartósságával

Az étkezőasztal tölgyfa gerendákból készül, ami nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem hosszú élettartamot is. A bontott tölgyfa felület patinás színekkel és rusztikus struktúrával rendelkezik, amely idővel csak szépül és karakteressé válik.

Egyedi méretű étkezőasztalok, személyre szabott kényelemmel

A BOLZANO rusztikus étkezőasztalunk a személyre szabás művészi példája. A gyártó egyedi méretekben készíti el az asztalt, így akár kisebb családi ebédekhez, akár nagyobb társasági eseményekhez is ideális választás lehet. 6 személyes és 12 személyes változatokban is rendelhető.

Kihúzható kivitel, rugalmas térkihasználás

A kihúzható kivitel lehetővé teszi, hogy az asztalt a szükségleteidhez igazítsd. Egy 3 méteres asztal könnyedén 4,8 méteresre növelhető pár mozdulattal, így rugalmasan alkalmazkodva a vendégek számához.

Egyedi kedvezmények cégeknek

Cégeknek, mint éttermek, pubok, kávézók vagy irodaházak, több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények és rugalmas megoldások várnak, hogy az étkezőasztalok tökéletesen illeszkedjenek a környezetükhöz.

Rendeljen a BútorKovács.hu-tól!

A BútorKovács.hu csapata pontos és precíz munkával várja megrendelését. Az étkezőasztalokat az Ön igényei szerint alakítják ki, figyelembe véve a színeket, méreteket és felületi struktúrát. Tekintse meg a lehetőségeket, és rendelje meg a BOLZANO étkezőasztalt, amely évtizedeken át szolgálja majd Önt vagy vállalkozását!

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk rusztikus, bontott gerendából készült étkező és tárgyalóasztalokat. Egyedi méretben, akár shabby chic stílusban is.

ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.

MÉRETEK

4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) változatig bármekkora méretben gyártunk asztalokat.
Igény esetén kihúzható, bővíthető verzióban is készítünk asztalt.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a mindennapos igénybevételt is.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű asztalunk felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

ÁR

A megrendelt asztal standard kivitelben 180 cm hosszú és 90 cm széles, valamint borovifenyő alapanyagból készül. Egyedi méret és más alapanyag esetén ajánlatot küldünk. Kérlek ezt jelezd nekünk e-mailben vagy a megrendelésben megjegyzésként.