SOUL bontott gerendás rusztikus étkezőasztal a gyártótól

Rusztikus étkezőasztalaink minden esetben tömör fából készülnek, melyek tartós és strapabíró megoldást nyújtanak. Nagyrészt bontott anyagokból dolgozunk, mint fenyő és tölgyfa gerendák. Természetesen szárított, nem bontásból származó fa alapanyagot is feldolgozunk, melyet antikolunk és így kerül kialakításra egy rusztikus stílusú asztal. A fát, minden esetben keményolajozzuk, hogy magas kopásállóságú felületet kapjunk, amely ellenállóvá teszi a mindennapos használati behatásoknak. Víz, kiömlő bor, paprika foltok könnyedén letörölhetők és nem hagynak nyomot.

A SOUL étkezőasztal: Tömör tölgyfából a rusztikus bontott stílus jegyében

A rusztikus étkezőasztalok mindig különleges szerepet kapnak otthonunk szívében. A SOUL névre keresztelt étkezőasztalunk nem csupán egy bútordarab, hanem valódi műalkotás, amely rusztikus, bontott gerendás stílusával egyedülálló karaktert kölcsönöz otthonodnak. A kiváló minőségű, tömör tölgyfa anyagból készült SOUL asztal az igényesség és a kifinomultság jegyében született meg.

A SOUL rusztikus étkezőasztal jellemzői

A rusztikus, bontott stílusú, tömör tölgyfa eleganciája

A SOUL étkezőasztal minőségi, tömör tölgyfa alapanyagból készült, amely garantálja a tartósságot és az időtállóságot. A természetes fa szépsége és ereje egyaránt megjelenik az asztal felszínén, létrehozva egy meleg és meghitt atmoszférát.

A rusztikus és bontott stílus

Az asztal rusztikus és bontott gerendás stílusa egyedivé teszi a belső teret. Az aprólékosan kivitelezett részletek és a megmunkált felület harmonikusan egyesülnek, hogy egy olyan étkezőasztalt teremtsenek, mely a múlt idők hangulatát idézi.

Ipari hangulatú fémlábak

Az étkezőasztal lábai fémből készültek, amelyek hajaznak az ipari stílusra. A lábak különleges kivitelezése modern és egyedi megjelenést kölcsönöznek az asztalnak, egyúttal stabil tartást biztosítva.

Személyre szabható felület

A lábak felületét akár rozsdás hatású bevonattal is elláthatjuk, így még markánsabb és karakteres megjelenést kölcsönözve az asztalnak. Emellett egyedi RAL színeket is alkalmazhatunk, hogy teljes mértékben illeszkedjen a környezetéhez.

Bontott stílusú tölgyfa merevítő gerenda

Az asztal lábai között elhelyezett bontott stílusú tölgyfa gerenda tovább fokozza a rusztikus megjelenést. Ez a kis részlet a SOUL étkezőasztalt valódi műalkotássá teszi, kiemelve a kiválóság és a figyelem részleteiben rejlő erejét.

Szabadon választható faanyag

A SOUL étkezőasztalt készítjük más rusztikus vagy bontott faanyagokból is, így teljes mértékben személyre szabható az elképzeléseidhez.

A SOUL étkezőasztalunk: Egyedi kialakítás, kifinomult stílus

A SOUL névre keresztelt étkezőasztal a minőség, az egyediség és a stílus tökéletes ötvözetét nyújtja. Tömör tölgyfa eleganciája, rusztikus bontott stílusa és a modern ipari elemek együttes jelenléte teszik ezt az asztalt ideális választássá azoknak, akik a kifinomult otthoni környezetet értékelik. A SOUL rusztikus étkezőasztal nem csupán egy bútordarab, hanem életstílust és karaktert visz az otthonodba.

Tömeg 90 kg
Méretek 200 × 100 × 76 cm
GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk rusztikus, bontott gerendából készült étkező és tárgyalóasztalokat. Egyedi méretben, akár shabby chic stílusban is.

ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.

MÉRETEK

4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) változatig bármekkora méretben gyártunk asztalokat.
Igény esetén kihúzható, bővíthető verzióban is készítünk asztalt.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a mindennapos igénybevételt is.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű asztalunk felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

ÁR

A megrendelt asztal standard kivitelben 180 cm hosszú és 90 cm széles, valamint borovifenyő alapanyagból készül. Egyedi méret és más alapanyag esetén ajánlatot küldünk. Kérlek ezt jelezd nekünk e-mailben vagy a megrendelésben megjegyzésként.