AsztalokInspirációk

Rusztikus stílusú, tömör fa étkezőasztal a BútorKovácstól

Bontott gerendás, fa étkezőasztalok
Bontott gerendás, fa étkezőasztalok

Már több, mint 25 éve gyártunk étkezőasztalokat különböző stílusban. A 2021-es évtől kezdtünk el azon gondolkodni, hogy milyen módon tudjuk az embereknek, érdeklődőknek, ajánlatkérőknek elmagyarázni, hogy tömör fából készült asztalt vásároljanak.


Minden bizonnyal drágább és nehezebb is beszerezni, hiszen tele van minden webáruház és bútorból a pozdorjából készült étkezőasztalokkal. Még a rusztikus jellegűt is megoldják, hiszen a dekorlapok nagyon sok lehetőséget rejtenek.
Azonban egy igazi és látványos rusztikus stílusú étkezőasztalt kizárólag tömör fából lehet megalkotni, legyártani. Amellett, hogy sokkal élethűbb és megjelenésben is hasonlóbb egy antikolt, rusztikus fa asztal az igazihoz, akár egy élethosszig is elkíséri a tulajdonosát.


Ezidáig mi is csak a megjelenést és a tartós használhatóságot tartottuk szem előtt. Viszont egyre égetőbb kérdés az életterünk, a természetes környezetünk fenntarthatósága. Sajnos vagy nem, igen is minden vállalkozónak, legyen az asztalos, bútorgyártó vagy bármilyen más terméket előállító cég oda kell figyelni az alapanyagok használatára és a lehető legkörnyezet-tudatosabban felépíteni egy terméket.


Így jött nálunk is az ötlet 2015-ben már, hogy próbáljunk meg bontott anyagokkal dolgozni és azokból készíteni akár egy rusztikus stílusú étkezőasztalt. Számos buktatója van egy ilyen alapanyag felhasználásnak, hiszen mire „konyhakész” lesz a bontott gerenda, addig jó néhány munkaórát be kell áldozni. Szögtelenítés, tisztítás speciális gépekkel, szuvas részek tisztítsa, javítása eredeti anyagokkal, méretre gatterolás…


Ezekből a bontott anyagokból áll össze egy igazi, rusztikus étkezőasztal, amely bármelyik stílusú enteriőrben megállja a helyét. Még egy letisztult, minimalista konyhabútor mellett is kiemelkedő látványt nyújt, hiszen a kontrasztos dolgok egymást emelik ki.


Számos érv szól tehát a fa asztalok mellett és felesleges is lenne most még jobban belemenni, hacsak nem szánunk rá néhány blogcikket, hogy pontosabban is elmagyarázzuk. 🙂
Annyi biztos, hogyha szeretnétek egy tömör fából készült, rusztikus fa asztalt, akár bontott gerendából, akkor keressetek minket telefonon a +36 30 504 92 61-es telefonszámon.

Kérj ingyenes ajánlatot rusztikus étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával
Asztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok

Tölgyfa és bontott gerendás étkezőasztalok