Fa bútorokFelújításInspirációk

Eladó 86 négyzetméteres, 2. emeleti, erkélyes, otthonos, tágas lakás Baján

lakás felújítás, skandináv stílusban, eladó lakás baján
lakás felújítás, skandináv stílusban, eladó lakás baján

Eladó sorba került szeretett lakásunk, melyet mi magunk a BútorKovács és az egyik burkoló barátunk segítségével újítottunk fel. Gyakorlatilag 4 hét alatt a falakat teljesen átfestettük, a tömör fából készült padlót egy speciális ragasztóval leragasztottuk, felkerültek a szintén fából készített fali burkolatok, a konyhába a tégla.
Ezek után jöhettek a bútorok, melyeket gondos tervezés után küldtünk el lapszabászatra és itt a helyszínen építettünk össze.


Közben a burkoló kolléga (Ricza Gábor) is haladt a csempe lerakásával és 4 nap alatt végzett is, fugázással, mindennel együtt. Pihenésnek a konyha asztal mögött felrakta a bontott tégla falat is.
Gondos előkészítést követően 4 hét alatt végeztünk is a komplett belső átalakítással.

Sok előnye és egyben hátránya is van annak, ha saját kezűleg újítja fel magának valaki az otthonát. Mi csak az előnyét vettük észre, miszerint mindent olyan precízen és körültekintően készítettünk el, hogy akár egy életen át kiszolgáljon minket. Nem voltak kompromisszumok, csakis a legprecízebb és tartósabb megoldás jöhetett szóba.
Ezért választottuk a tömör fa padlót a laminált helyett vagy a vastagabb dekoros, bútorlapos megoldásokat a bútorokhoz. Ugyan a padló lényegesen drágább, de a laminálthoz képest sokkal-sokkal jobb. Tapasztalatból mondom, hogy, mint a régi fa padlók is egy életen át kiszolgálták használóaikat, meleg és nem kell a lakásban papucsot húzni, lelkiismeret-furdalás nélkül fel lehet mosni. Felújítása pedig egyszerű és gyors.

Mire egy fa padló megkopik egy picit, addigra a laminált már régen felvastagszik az illesztések mentén a felmosástól. Arról nem is beszélve, hogy huppog, mozog miközben járkálunk rajta. Persze, ha valaki lemeri ragasztani, akkor nem lesz hepehupás. 

Mit kell tudni még a lakásról?

 

  • 86 négyzetméter hasznos alapterületű

  • minden napszakban világos, mivel a tetőtéri ablakokon folyton besüt a nap

  • nyáron sem melegszik fel, mivel a külső hővédő rolók megóvják a napsugaraktól az ablakot, ami ez által nem tud felmelegedni

  • az egyedi fűtésről gázkazán gondoskodik, de van egy hatalmas, inverteres, Samsung „Y” klíma, ami akár a fűtést is megoldhatná és nyáron is teszi a dolgát (nyáron talán 4-szer kapcsoltuk be)
  • 2023 augusztus végén festették ki a komplett lakást a Pécsics Tamásék

Mit tartalmaz a vételár?

 

  • az összes beépített bútort, melyet a BútorKovács készített, illetve van néhány IKEA-s darab (kivéve a tv alatt található jégszekrényt, ami egy antik családi darab és a 2 db kihúzhatós gyerekágy)

  • a beépített gépeket, melyek a konyhaszekrény részei

  • fali polcokat és a lámpákat, valamint a falon elhelyezett tükröket

A lakás élő szerződéssel rendelkezik az MVM-nél napelemre, amit 1 évig kell / lehet megvalósítani, hogy szaldós elszámolással működjön.

 

Gyakorlatilag „csak” be kell költözni, hozni a mosógépet, tv-t és a ruhákat
A lakás ára 46.600.000.- forint lenne, amit úgy gondolunk, hogy egy korrekt ár egy azonnal költözhető, 86 négyzetméteres 2. emeleti erkélyes lakásnak.

 

 

Hozz egy TV-t, mosógépet, ruhákat és a háztartási dolgokat, aztán költözz be. Semmi más nem kell.

 

Itt tudhatsz meg többet a lakásról: https://ingatlan.com/33789592

OTTHON FELÚJÍTÁS A BÚTORKOVÁCCSAL

Keress minket, ha egy rusztikus, shabby chic otthonra vágysz! Felújítás és berendezés közvetlen a kivitelezővel és a gyártóval? Egységes letisztult, egyedi megoldások? Egy cégtől minden bútor, padló és egyéb lakberendezési kiegészítő?

Pincétől a padlásig mindenben segít a HolzArt és a BútorKovács csapata! Legyen az hajópadló, konyhabútor, étkezőasztal vagy akár a mennyezetre szerelt, fa födémgerenda. Szeretnél mindent közvetlen a gyártótól venni, ha otthonod berendezéséről van szó? Természetes, fa alapanyagokban gondolkodsz, melyek tartósak és könnyen tisztíthatok? Rusztikus padló, konyhabútor, nappali vagy étkezőbútor, de éppenséggel akad nálunk antik födémgerenda is. Minden adott, hogy otthonod berendezése jó kezekbe kerüljön.

  Related Articles

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

  Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
  Fa gerendákInspirációk

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

  Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?