Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Rusztikus konyhabútor gyártás, egyedi méretben

egyedi, rusztikus konyhabútor készítés
egyedi, rusztikus konyhabútor készítés

Rusztikus konyhabútort szeretnétek otthonotokba vagy egy minimalista megoldás mellé, kiegészítőnek néhány rusztikus elemet? Esetleg egy angol stílusú, festett bútorhoz készítsünk még bontott, antik anyagokból mondjuk egy mosogatós elemet?

A BútorKovácsnál minden lehetséges.


Követjük a trendeket, hiszen egy kreatív bútorkészítő csapatnak feladata, hogy a lehető legkreatívabb megoldásokat nyújtsa a megrendelőinek.
Természetesen alap dolog, hogy a legjobb vasalatokkal dolgozunk és építjük fel egyedi konyhabútorainkat, de ezt már szinte minden, a munkájára igényes cég tudja. Viszont egy egyedi, rusztikus konyhabútor nem állja meg a helyét szimplán csak minőségi vasalatokkal a mostani piacon. Kell valami plusz látványos és egyedi megoldás, ami nem lehet kétszer megcsinálni.
Ilyen okok miatt is kerültek bele portfólióinkba a rusztikus, Provence és a Shabby Chic design elemek. Nincsen két egyforma darab, minden rusztikus, antikolt elem felülete más és más jellegű és nem lehet két egyformát készíteni. Ennek köszönhetően nem lesz a szomszédnak is pontosan ugyan olyan, egyedi konyhabútora, mert például nincsen két egyforma bontott anyag sem.


Már nagyjából 15 éve foglalkozunk rusztikus konyhabútorokkal, melyek felületét saját fejlesztésű technológiákkal koptatunk, antikolunk. Ezen felül még használunk bontott, gerenda vagy éppen padlásdeszka anyagot is, hogy még egyedibb megjelenést kölcsönözzön az adott konyhabútor elemnek.


Természetesen, mint minden más strukturált felületet nem lehet és nem is érdemes túlzásba vinni, mivel a kevesebb néha több alapon működik. Például egy angol stílusú, festett konyhabútorhoz 20 maximum 30 %-ban érdemes rusztikus elemet hozzátenni. Így lesz az enyhe kontraszt a két stílus között.


Persze ez csak egy jó tanács és ettől egy megrendelői igény eltérhet. Volt már olyan megrendelésünk is, ahol minden front elem bontott anyagok felhasználásával készült. Itt az enteriőr többi része adta meg a zöld utat, hogy csak rusztikus anyagokat használjunk. Bontott hatású kőfal, egy világos árnyalatú, tölgyfa parketta és régies megjelenésű, vert hatású faldizájn. Talán még egy pasztell színű egyedi konyhabútor illett volna még ide.


Gyakorlatilag végtelen számú megoldás és dizájn elem létezik, melyet le tudunk gyártani, de nagyon oda kell figyelni egy rusztikus konyhabútor készítésénél a tökéletes egyensúlyra.
Ezért keress olyan szakembereket, akikben megbízol és a referencia munkáik is meggyőztek arról, hogy náluk rendeled meg egyedi bútoraidat.


Keress minket bizalommal, ha egy igazán kreatív vállalkozással szeretnéd otthonod berendezni. Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy a butorkovacs@butorkovacs.hu címen kérhetsz ingyenesen ajánlatot.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk – asztalaink felületének megmunkálása

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk - asztalaink felületének megmunkálása

  Receive the latest news

  Subscribe To Our Weekly Newsletter

  Get notified about new articles