Fa bútorokFelújításInspirációkrusztikus konyhabútor

Az otthonod felújítása – rusztikus egyedi konyhabútor

Egyedi gyártású konyhabútorainkhoz Dunavox borhűtőt
Egyedi gyártású konyhabútorainkhoz Dunavox borhűtőt

Egy rusztikus egyedi konyhabútor számításba jöhet?

Keresel egy olyan céget, vállalkozást, aki legyártja neked otthonod komplett berendezéseit? Nem csak bútorokat szeretnél gyártatni, hanem további rusztikus kiegészítőt, mint fa padló, Shabby Chic stílusú falburkolat, esetleg rusztikus födémgerenda?

  • Mindenben segíthet neked az Art Mirror Kft. a HolzArt és a BútorKovács csapata. Rusztikus bútorokat és kiegészítőket gyártunk több, mint 25 éve.

  • Elsősorban teljes otthonok berendezését vállaljuk, de szívesen segítünk akkor is, ha csak egy rusztikus konyhabútort szeretnél, egyedi méretben.

Van már terved vagy elképzelésed, esetleg inspirációs fotók, amiket megosztanál velünk? Utána néztél vagy ránk bízod az egyes vasalatok megválasztását? Szeretnél bele kamra szekrény megoldásokat, a sarokhoz speciális tároló rendszereket?

 
Pasztel színű, vidéki stílusú konyhabútor enteriőr, tömör fából
 Pasztel színű, vidéki stílusú konyhabútor enteriőr, tömör fából

Gyakorlatilag minden gyártó fiók megoldásait, fogantyúit, kamra és sarok tároló rendszereit be tudjuk szerezni. Természetese a Blum termékeit is, de hasonló minőségben kaphatóak már olcsóbban is vasalatok. Haffele és a Kesseböhmer tároló rendszereket is szereltünk már, melyekkel magas minőséget képviselnek és soha semmi panasz nem volt rájuk.

A konyhabútor belső után beszéljünk egy kicsit a külső megjelenésről.

Gyártottunk már minimalista konyhabútort is fényes fronttal, de ami a „szívünkhöz” közel áll az a rusztikus stílus. Továbbá szeretjük kombinálni is, hiszen manapság már nagy divat a fényes front és a rusztikált elemek keverése is.
Tökéletes harmóniát alkot még a matt, minimalista front és az általunk gyártott, bontott gerendás megjelenésű, tömör tölgyfából készült konyhapult.

  • A lehetőségek száma végtelen, mivel minden stílusirányzat megoldásait el tudjuk neked készíteni, egyedi méretben.

  • Viszont, hogyha egy igazán látványos, egyedi konyhabútor szeretnél, akkor a rusztikus verziót választod, melynek frontjai akár festett, angol stílusú ajtók is lehetnek. Festett megoldásokban az egyik legjobb céggel dolgozunk együtt.

  • Az Art Mirror egyedi készítésű, festett konyhabútorai a tökéletes minőséget képviselik. Hibátlan vonalvezetés, gondos tervezés és kivitelezés, ígért határidők tartása. 2004 óta számos konyhabútort készítettek és a festett megoldások terén is a kimagasló minőség jellemzi munkájukat. Ezért is szeretünk együtt dolgozni, hogy a legjobb és a trendeknek megfelelő konyhabútort gyárthassuk le neked.
 

Mi készítjük minden esetben a rusztikus elemeket, de a tervezés és a festett, angol stílusú részek gyártását, majd a konyhabútor komplett szerelését az Art Mirror végzi.

Rusztikus stílusú festett konyhabútorral kapcsolatban kit keress?

  • A legjobb, ha mindjárt Biatorbágyra mész és megcsodálod Kerti Zsolti barátunk bemutatótermét, ahol megbeszélhetitek konyhabútorod minden apró részletét. Miután kialakult a végleges forma, egy árajánlat után, akár kezdődhet is a gyártás a megbeszélt határidőre.

  • Mindezt még egy pontos méretvétel is megelőzi, ami alapján az árajánlat készül, majd ez alapján a gyártás is megkezdődhet.

Látogass el az Art Mirror Kft. konyhabútor stúdiójába Biatorbágyra, ahol elkezdhetjük álmaid konyhájának tervezését. CÍM: 2051 Biatorbágy, Pátyi utca 13.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

  Related Articles

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben
  Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus Shabby Chic konyhabútor és tálalószekrény törtfehér színben

  Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk – asztalaink felületének megmunkálása

  Rusztikus fa étkezőasztal inspirációk - asztalaink felületének megmunkálása

  rusztikus bontott gerendás étkezőasztal
  AsztalokFa bútorokInspirációk

  Rusztikus étkezőasztal inspirációk – bontott gerendából készültek

  Rusztikus étkezőasztal inspirációk - bontott gerendából készültek

  Receive the latest news

  Subscribe To Our Weekly Newsletter

  Get notified about new articles