FalburkolatFelújításInspirációk

Rusztikus fa falburkolatok a HolzArttól

Rusztikus falburkolatot mindenkinek
Rusztikus falburkolatot mindenkinek

Szeretnéd feldobni otthonod egyik falát? Esetleg van egy alpesi stílusú házad és burkolnád a mennyezetét rusztikus falburkolattal? Kigondoltál egy látványos TV falat, de nem tudod mit tegyél a falra?
Számos ötlet megvalósításában segíthet a HolzArt rusztikus, fából készült falburkolata.
A lehetőségek száma szinte végtelen, hiszen a burkolataink színét és struktúráját az egyedi igényekhez igazítjuk. Vagy amit kinéztél a Pinterestről…

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy valamilyen műanyaggal vagy egyéb nem természetes megoldással burkolják falukat. Sajnos ez sok esetben penészedéshez vezet és a drágán megvásárolt falburkolatot is dobhatjuk ki a kukába.
Régen, még nagyszüleink idejében sem használtak semmiféle olyan anyagot, amit nem lehetett természetes úton előállítani. Nem véletlen, hiszen az akkori vályogból épült házak nagyon érzékenyek voltak a párás környezetre. Ezért is kizárólag fa vagy egyéb természetes anyagot használtak dekorációs célokra is. Nem beszélve a bútorokról. Azok is, mind egytől egyik fából készültek és tökéletesen szabályozták a páratartalmat a házakban. Nem kellett mindenféle gépészeti megoldásokat használni, hogy ne egye meg a penész az otthonunkat.

Miért készítettük el rusztikus falburkolat termékcsaládunk?

Ennek kapcsán alkottunk meg egy olyan tökéletes megoldást, amely látványos, dekoratív és segíti az otthonok pára háztartását pici szabályozni. Persze nem a rusztikus, fából készült falburkolatunk oldja majd meg az esetleges párásodást és a penész foltok kialakulását, de segíthet.

Amellett, hogy praktikus még látványelemnek is tökéletes választás, mivel a Milesi cég festékeit használjuk, melyek segítségével az adott enteriőrhöz igazíthatjuk a színét.

Legalább 100 féle árnyalatot tudunk készíteni, de általában a natúr hatású megoldások a favoritok a rusztikus stílusú falburkolataink közül. A rusztikuson kívül tudunk még Provence és Shabby Chic jellegű felületet is gyártani, melyet már egy kicsit bonyolultabb eljárással készítünk. Több lépcsős felület megmunkálás és a festés is legalább 4 fázisból tevődik össze.

Évek során, 1995-óta szeretjük a kreatív megoldásokat, ezért is próbáltunk mindig is olyan dolgokat gyártani, melyek tükrözik a családi vállalkozásunk kreativitását. Így jött létre a rusztikus falburkolat termékcsaládunk is, amiből már 6 féle standard színt találsz webshopunkban. Kiindulási alapnak, inspirációnak tökéletes, hogy segítsen kialakítani az általad elképzelt, végleges struktúrát és színt.

Hogyan tudsz tőlünk fából készült rusztikus falburkolatot rendelni?

Azt javasoljuk, hogy személyesen vedd fel velünk a kapcsolatot bajai telephelyünkön vagy látogass el Biatorbágyon az Art Mirror Kft konyhabútor stúdiójába a Pátyi utca 13-ba, hogy élőben lásd strukturált, rusztikus felületeinket. Sajnos a fotók nem adják vissza az a látványt, amit egy kézzel fogható minta visszaad.

Telefonon is kereshetsz minket időpont egyeztetés kapcsán vagy szívesen beszélünk a burkolatokkal kapcsolatos lehetőségekről, méretekről, árakról. Kovács Zoltán +36 30 504 9261

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?