Fa bútorokFelújításInspirációk

ARLES Provence stílusú festett fehér rusztikus fürdőszobabútor, esztergált lábakkal

ARLES provence stílusú festett fehér fürdőszobabútor a gyártótól
ARLES provence stílusú festett fehér fürdőszobabútor a gyártótól

ARLES festett, rusztikus fürdőszobabútor a BútorKovácstól az egyik legszebb és egyben a legkacifántosabb szerkezetű bútorunk. A tökéletesen kiesztergált lábak, melyek bükkfából készülnek, (nem MDF, mint a legtöbb helyen) tömör tölgyfa munkalap, bontott gerendákból. Tökéletes választás egy rusztikusra megálmodott fürdőszobába, ahonnan a rusztikus födémgerendáink sem hiányozhat.
Több féle méretben készítjük a bútort, melynek minden eleme tömör fa alapanyagból készül. Sok cég úgy gondolja, hogy egy fürdőszobai mosdószekrény külső megjelenése a legfontosabb a vásárlónak. Azonban egyre több tudatos vásárló böngészi az egyes webáruházak kínálatát és próbálja a tartós használatot is figyelembe venni, ha bármilyen bútort keres.
Ennek kapcsán mi a BútorKovácsnál és a HolzArtnál szinte kizárólag fa alapanyagból készítünk bútorokat. Természetesen előfordul, hogy használunk bútorlapos megoldásokat is, mint például egy konyhabútor korpusza, de itt is figyelünk az élek védelmére és kritikus helyek megerősítésére.
Fontos szempont tehát, hogy a lehető legtartósabb megoldásokat kínáljuk elérhető áron megrendelőinknek.
Ezen elgondolásból is készítjük Arles, rusztikus fürdőszobabútorunk korpuszát táblásított borovi fenyőből és a váz, illetve az esztergált lábakat keményfából.

Az esztergált lábak több féle formában is rendelhetőek?

Egyik legrégebbi partnerünk CNC gép segítségével gyártja a lábakat, hogy minden darab tökéletesen egyforma és hibátlan legyen. A speciális ragasztási technológiának köszönhetően pedig tartós és repedésmentes lesz a csodaszép esztergált láb.
Milyen színben rendelhető Arles fürdőszobabútorunk?
Mivel elsősorban festett kivitelben gyártjuk, ezért RAL vagy NCS színben, egyedi színkód alapján készül. A szín kiválasztását pedig rád bízzuk, amit az adott enteriőrhöz igazíthatsz.

A mosdószekrény keményfa pultja

Számos lehetőség közül a legkézenfekvőbb megoldás a bontott gerendás stílusú munkapult, melyet elsősorban tölgyfából készítünk és egy speciális olajjal kezelünk. Ellenáll a víznek és magas kopásállóságának köszönhetően a mindennapos használatból eredő karcok sem látszanak meg. A felújítása is egyszerű, hiszen csak újra kell olajozni nagyjából 10-12 év után.
Amennyiben sikerült meggyőzzünk és szeretnél rendelni egy Arles, rusztikus fürdőszobaszekrényt, akkor keress minket telefonofn a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy kérj e-mailben ajánlatot a butorkovacs@butorkovacs.hu címre írott leveledben.

Szívesen segítünk, adunk pár ötletet akár egy közös helyszín bejáráson vagy inspirálódhatsz blog bejegyzéseikből is.

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?