BOLZANO antik white bontott gerendás rusztikus étkezőasztal a gyártótól

Mostanában óriási divat a natúr, olajozott vagy éppen a lakkozott tölgyfa étkezőasztal. Sokak számára ez egy tökéletes megoldás, hiszen csak rá kell keresni egy hasonló enteriörre és már meg is van a látványterv, amit meg tudunk mutatni az étkezőasztal lehetséges gyártójának.

Vannak viszont olyanok, akik megpróbálnak szakítani a megszokott, bevált és szerintem nyugodtan leírhatom, hogy tucat megoldásokkal. Ők választják a BK-BOLZANO ANTIQUE-WHITE étkezőasztalunkat, amely akár 5 méteres hosszban is rendelhető. 150×80 mérettől egészen a tárgyalóasztal méretig, amely 140 cm széles és akár 5 méter hosszú is lehet.

Étkezőasztalaink minden esetben tömör fából készülnek, melyek tartós és strapabíró megoldást nyújtanak. Nagyrészt bontott anyagokból dolgozunk, mint fenyő és tölgyfa gerendák. Természetesen szárított, nem bontásból származó fa alapanyagot is feldolgozunk, melyet antikolunk és így kerül kialakításra egy rusztikus stílusú asztal. A fát, minden esetben keményolajozzuk, hogy magas kopásállóságú felületet kapjunk, amely ellenállóvá teszi a mindennapos használati behatásoknak. Víz, kiömlő bor, paprika foltok könnyedén letörölhetők és nem hagynak nyomot.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk rusztikus, bontott gerendából készült étkező és tárgyalóasztalokat. Egyedi méretben, akár shabby chic stílusban is.

ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.

MÉRETEK

4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) változatig bármekkora méretben gyártunk asztalokat.
Igény esetén kihúzható, bővíthető verzióban is készítünk asztalt.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a mindennapos igénybevételt is.

FELÜLET

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű asztalunk felülete sima és könnyen takarítható. Bírja akár a kiömlő bort és könnyen, akár egy vizes szivaccsal is letisztítható.

ÁR

A megrendelt asztal standard kivitelben 180 cm hosszú és 90 cm széles, valamint borovifenyő alapanyagból készül. Egyedi méret és más alapanyag esetén ajánlatot küldünk. Kérlek ezt jelezd nekünk e-mailben vagy a megrendelésben megjegyzésként.