BOLZANO 2.0 bontott gerendás rusztikus étkezőasztal a gyártótól

350000 Ft607000 Ft

Bolzano 2.0 rusztikus étkezőasztalunk tömör tölgyfából klasszikus verzióban

BOLZANO 2.0 az második verziós bontott, tölgyfa gerendás étkezőasztalunk, melyet egyedi méretben is  gyártunk. Masszív, strapabíró étkezőasztal, amely néhány 10 évig kiszolgálja a családot.
Patinás színek, rusztikus felület és a könnyű takaríthatóság jellemzi. Méretben gyakorlatilag bármekkorát meg tudunk oldani, hiszen készült már 160 cm hosszú és 80 cm ( 6 személyes ) széles, illetve 320 cm hosszú és 100 cm széles ( 12 személyes ) asztal is.
Készülhet kihúzható kivitelben is, ami gyakorlatilag annyit jelenet, hogy „határ a csillagos ég”! Tehát egy adott asztalmérethez, akár 180 cm hosszú vendégoldalt is betolhatunk. Így egy 3 méteres asztalból könnyedén, pár mozdulattal 4,8 méterest varázsolhatunk.

Miből készülnek rusztikus étkezőasztalaink?

Étkezőasztalaink minden esetben bontott vagy PEFC minősített tömör fából készülnek, melyek tartós és strapabíró megoldást nyújtanak. Nagyrészt bontott anyagokból dolgozunk, mint fenyő és tölgyfa gerendák. Természetesen szárított, nem bontásból származó fa alapanyagot is feldolgozunk, melyet antikolunk és így kerül kialakításra egy rusztikus stílusú asztal. A fát, minden esetben keményolajozzuk, hogy magas kopásállóságú felületet kapjunk, amely ellenállóvá teszi a mindennapos használati behatásoknak. Víz, kiömlő bor, paprika foltok könnyedén letörölhetők és nem hagynak nyomot.

Fedezd fel a Bolzano 2.0 bontott gerendás rusztikus étkezőasztalunk

A Fenntarthatóság és a Kiváló Minőség Találkozása

A Bolzano 2.0 bontott rusztikus étkezőasztal nem csupán egy bútordarab, hanem egy igazi műalkotás, amely ötvözi a fenntarthatóságot és a minőséget. Az asztal nagyrészt bontott gerendából készül, amelyek egyedülálló karaktert és történetet hordoznak magukban. A további alapanyagokat kizárólag PEFC minősített fakereskedőtől szerezzük be, biztosítva ezzel, hogy minden kivágott fa helyére egy új fát ültetnek. Ez a környezetbarát megközelítés biztosítja, hogy termékeink nemcsak gyönyörűek, de fenntarthatóak is.

Bolzano 2.0 bontott gerendás, rusztikus étkezőasztal
Bolzano 2.0 bontott gerendás, rusztikus étkezőasztal

Csak a Legjobb Anyagokból

A Bolzano 2.0 étkezőasztal felületkezelése kizárólag oldószermentes, tanúsítványos olajjal történik. Az általunk használt olaj megfelel az EN 71.3, a DIN53160 és a DIN68861 szabványoknak, amelyeket a Milesi biztosít. Ez garantálja, hogy az asztal felülete nemcsak gyönyörű, de biztonságos és tartós is, ellenáll a mindennapi használatnak és az idő próbájának.

Egyedi Méretek és Kivitelezés

Az asztalt egyedi méretben is gyártjuk, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonába. Standard kivitelben három méretben érhető el: 200 cm, 220 cm és 250 cm hosszban. A szélessége általában 90 cm, de a legjobb választás a 100 cm, ha elfér az enteriőrben. A Bolzano 2.0 asztal megállja a helyét egy minimalista enteriőrben is, de a rusztikus jellegű otthonokba is tökéletes választás.

Sokoldalú és Praktikus

A Bolzano 2.0 asztalt más keményfa fafajokból is gyártjuk, mint például kőrisfa, akác vagy éppen vörösfenyő. Emellett hosszabbítható kivitelben is elérhető, és célszerű legalább egy 70 cm betoldással rendelni, hogy még több helyet biztosítson vendégeinek.

Bolzano 2.0 asztalunk jellemzői:
  • Fenntarthatóság: PEFC minősített alapanyagokból készül, biztosítva a környezetbarát gyártást.
  • Kiváló Minőség: Kizárólag oldószermentes, tanúsítványos olajjal kezelt felületek.
  • Egyedi Méretek: Standard és egyedi méretekben is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen az otthonába.
  • Sokoldalúság: Különböző fafajokból és hosszabbítható kivitelben is elérhető.
  • Stílusos Megjelenés: Megállja a helyét mind minimalista, mind rusztikus enteriőrben.
Miért válassza rusztikus, bontott gerenda asztalunkat otthonába.

A Bolzano 2.0 étkezőasztal a tökéletes választás azok számára, akik nemcsak egy szép, hanem fenntartható és tartós bútordarabot keresnek. Engedje, hogy a Bolzano 2.0 asztal meghatározza otthona stílusát és varázsát, miközben hozzájárul a környezet védelméhez is. Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Tömeg 150 kg
Méretek 200 × 90 × 76 cm
ÉTKEZŐASZTAL MÉRETE

100×180 cm, 100×200 cm, 100×220 cm, 100×250 cm, 100×280 cm, egyedi méretben

MILYEN STÍLUSÚ

Provence, rusztikus, shabby chic

MILYEN FÁBÓL KÉSZÜLT

akác, bontott fenyő, kőrisfa, lucfenyő, tölgyfa, vörösfenyő

FELÜLETKEZELÉS

Oldószermentes olajjal

Érdekelhetnek még…